Nagyon félek a természetfeletti lényektől. Most mit csináljak?
"Amúgy gondolhattad volna,hogy azért nem írom oda a koromat mert nem szeretném,hogy megtudják."
Hidd el, nem szeretnéd tudni, hogy mi mindent gondolok...
Amúgy meg azért kérdezem, hogy hány éves vagy, mert ha 6, akkor nincs nagy gond, de ha 30, akkor komolyan gondolom a pszichiátert, nem poénból írtam. A korodtól függ, hogy hasznos válaszokat kapsz-e. Ezt meg te gondolhattad volna.
Amúgy megtaláltam, amit legutóbb nem sikerült:
"Kényszeres zavarok
A személyt visszatérő, nem kívánt gondolatok, érzések, félelmek, késztetések gyötrik, ismétlődő és merev viselkedésmódokra, mentális tevékenységekre kényszerül, melyek akadályoztatása esetén intenzív szorongást él át. A kényszeres gondolatok, késztetések, képzetek nincsenek kapcsolatban a realítással, azt eltúlozzák..."
"...Kényszergondolat esetén valamely irracionális, nemegyszer az egyén erkölcseivel, személyiségével össze nem egyeztethető gondolat, kép, asszociáció jelenik meg."
23:17.. "Egyszer, mikor aludtam"
Csak álmodtad hogy felébredtél, én is jártam már így. :))
"Egész este nagyon koncentrálltam arra,hogy ne féljek és be jött!"
Vagy most kamuztál, vagy a kérdés feltevésénél.
("bejött", egybe!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!