Nagyon félek a természetfeletti lényektől. Most mit csináljak?
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:23
Ezt mintha valami gagyi, amerikai, disneys fantasyfilm-utánzatból szedted volna... no offense, de ez túl szirupos lenne ahhoz, hogy valóság legyen.
Használj egy kis lámpát éjszaka (vagy kérj a szüleidtől), egy energiatakarékos izzó szinte semmit nem fogyaszt, és sokat segít.
Nekem is sokat segített volna gyerekkoromban... :(
Ja ja, értem én, de azt írtad, este. Gondoltam lámpaoltás után. :))
Hát, ha napközben is, akkor az gáz, lehet, hogy kényszeres gondolataid vannak (nem tudom, pontosan hogy hívják, hasonló a kényszeres cselekvéshez). El kellene menni a pszichiátriára, viccen kívül. Ez megkeserítheti az életed, ha nem szabadulsz tőle. Bár azt még mindig nem sikerült bepötyögnöd, hogy 5 éves vagy, vagy 50. Ha 5, akkor elég, ha a szüleidnek szólsz.
Természetfeletti lényektől félsz?
Miért mit ártottál nekik?
Vagy szerinted annyira gonoszak hogy kedvtelésből midnennap kimennek keresni téged de annyira hülyék hogy nem találnak?
Szerinted jó ez bárkinek is,hogy te félsz?Mivan ha pont ezzel vonzod oda magadhoz őket?
Akkor pont az lenne a megoldás,hogy ne rájuk figyelj,és akkor ha látják ,hogy leszarod őket,nem pazarolják rád az idejüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!