Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért nem merek a tükörbe nézni?

Miért nem merek a tükörbe nézni?

Figyelt kérdés
nem olvastam semmi szellems dolgot, csak azt, hogy a tükör a másvilág kapuja, vagy valami ilyesmit.. és néhány hete így vagyok már, hogy egyszerűen nem merek a tükörbe nézni! amikor reggel felkelek, hogy megcsináljam a hajam, stb.. egyszerűen nem merem megnézni milyen lett, mintha valami késztetne, hogy ne nézzek oda, mert nem akarok olyat látni, amit nem kéne! nagyon félek este, az ágyammal szemben ot a tükör, és félek, ogy amikor kinyitom a szemem véletlenül odapillantok, és valamit nagyon ijesztőt fogok látni.. nem merem kinyitni a szemem amikor a tükör előtt vagy! szó szerint nem néztem tükrbe hetek óta.. főleg a szobámban lévő tükörbe nem. ha ott vagyok valakinél, akkor bele merek nézni, de otthon nem. miért van ez, és hogy tudnék ebből kigyógyulni?
2011. aug. 6. 15:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
88%
Egyébként a tükör veszélye az, hogy minél ritkábban nézel bele, annál nagyobb esélyed van rá, hogy ronda lényt látsz meg benne.
2011. aug. 6. 17:08
 22/30 anonim ***** válasza:

jajj nézz bele és kész! most mi bajod lesz? csak bebeszéled magadnak! nézz bele és kigyógyúltál!!XD

vagy törd össze és vegyél másikat! ennyi most nem kell ezen izélni!XD nah vagy meg minden reggel menj el valakihez!XD és ott csináld a hajad!!!

2011. aug. 6. 17:08
 23/30 anonim ***** válasza:

Ne félj, semmi sem fog történni! =) Én tegnapelőtt éjszaka háromkor belenéztem a tükörbe korom sötétben, telefonfénynél (ami alapból "ijesztőbb" lehet egy félősnek), és nem történt semmi. Nem kell ennyire paranoiásnak lenni!

L/16

2011. aug. 6. 17:27
 24/30 anonim ***** válasza:
43%
Már megint egy ijedős hülyegyerek... aki ráadásul még ronda is.
2011. aug. 6. 17:27
 25/30 A kérdező kommentje:
hát kapjátok be! -.-
2011. aug. 6. 19:49
 26/30 Maric Őrangyal ***** válasza:
55%

A tükör a Lélek tükre. Hidd a Teremtő egy szem gyermekét s baj sosem fog érni, csak az Úr akarata szerint.

Teremtő áldása reád!

2011. aug. 6. 22:39
 27/30 anonim ***** válasza:
94%

Kedves kérdező!

Mivel már megettem a kenyerem javát,merem állítani: minden embernek van valamilyen kényszere,valami belső kényszerítője. Sőt,talán több is. Az enyimek közül az egyiket elmondm. Anyukám Bibliát kapott egy öreg nénitől. Én ezt valami babarikus dolognak tartottam,vagy más miatt,nem mertem kezembe venni. Több ember is mondta,hogy a Bibliában írva van: az 1000-et megérjük,de a 2000-et nem.- Ha majd többet tudsz az életről,tudni fogod: vannak felelőtlen,sőt egyenesen pofátlan emberek is akik biztosra mondanak olyat,amiről nincsenek meggyőződve.Esetedben: "a tükör a másvilág kapuja".Ki volt az a MARHA aki ezt kitalálta?!! -

Nos,ha meg akartam győződni arról,hogy valóban írva van a Bibliában amit állítanak,akkor azt végig kell olvasnom,ehez viszont kézbe kell vevenni. Úgy tettem. NINCS írva benne amit többen is mondtak. NEM kell mindent elhinni csak azért,mert mondják,pláne ebben a hazug világban nem.

Vannak dolgok amikre érvényes a közmondás: "Kutaharapást szőrével."

Müller Péter,az író bokszolni is tanult,s mikor felé ütöttek,mindig becsukta a szemét. Edzője észrevette,s mondta:"Nézz bele a pofonba haver." Neked nem a pofonba kell belenézned,csak a tükörbe.Előbb,vagy utóbb úgyis meg kell tenned. Hát légy rajta túl már is.Most.

2011. aug. 7. 08:37
 28/30 A kérdező kommentje:
a normális válaszokat köszönöm :)
2011. aug. 8. 10:41
 29/30 anonim ***** válasza:

Talán még nem volt komment,aminek annyira örültem,mint a tiednek,mert ez azt jelenti olvastad amit szinte egyenesen neked szántam.Ha másokon segít a példám,annak is örülök,de ez most elsősorban a tied.

Kérésem mindenkihez: Ne játszon az embereknek se szivével,se idgeivel,se békességével,nyugalmával.Te is jóljársz,ha így teszel,mert amit mindenki tesz,részesülsz abból te is.

2011. aug. 8. 11:06
 30/30 anonim válasza:
Hát én 1. osztályos koromban hallottam a kampókéz rémtörténetet meg a bloody maryset. gondolom mindenki ismeri őket. én kb. 1 hétig nem mertem tükörbe nézni, és csak úgy tudtam h elfelejtettem a történetet. ne félj! a legilyesztőbb doolog csak az lehet ha egy paradicsomméretű pattanás nő rád! :D remélem megnyugtattalak. ja és most 13 éves fejjel imádom a tükröket, egoizmusomnak köszönhetően :D
2011. aug. 17. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!