Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért nem merek a tükörbe nézni?

Miért nem merek a tükörbe nézni?

Figyelt kérdés
nem olvastam semmi szellems dolgot, csak azt, hogy a tükör a másvilág kapuja, vagy valami ilyesmit.. és néhány hete így vagyok már, hogy egyszerűen nem merek a tükörbe nézni! amikor reggel felkelek, hogy megcsináljam a hajam, stb.. egyszerűen nem merem megnézni milyen lett, mintha valami késztetne, hogy ne nézzek oda, mert nem akarok olyat látni, amit nem kéne! nagyon félek este, az ágyammal szemben ot a tükör, és félek, ogy amikor kinyitom a szemem véletlenül odapillantok, és valamit nagyon ijesztőt fogok látni.. nem merem kinyitni a szemem amikor a tükör előtt vagy! szó szerint nem néztem tükrbe hetek óta.. főleg a szobámban lévő tükörbe nem. ha ott vagyok valakinél, akkor bele merek nézni, de otthon nem. miért van ez, és hogy tudnék ebből kigyógyulni?
2011. aug. 6. 15:24
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
-.-
2011. aug. 6. 15:59
 12/30 anonim válasza:
a Sátán van benne.
2011. aug. 6. 16:14
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
en pici koromban mindig puszilgattam.
2011. aug. 6. 16:17
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Régebben én azt hittem,hogyha megfogok egy műanyag babát akkor én is azzá változok! A hugom játszott én meg sírtam,hogy nem érhetek hozzá. Egyszer csak hozzáértem..és nem lettem baba itt gépelek:D Kb. a kettő ugyanolyan hülyeség:)
2011. aug. 6. 16:26
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Talán a Tükrök nevű filmet nézted meg??? Nekem is volt ilyen, amikor megnéztem, de pár nap alatt elmúlt és azóta is nézek tükörbe!!!
2011. aug. 6. 16:30
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
ne nézzél bele minden nap hallani, hogy valaki belenézett a tükörbe és lebénult vagy eltűnt!!! ne nézzél bele még véletlenül se
2011. aug. 6. 16:33
 17/30 anonim ***** válasza:
Ott lesz a kampókéz benne a tükörben!!!!
2011. aug. 6. 16:44
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Én pont, hogy inkább attól félek, amikor nem látom a tükröt. Pl. sötétben. Meg nem szívesen fordítok neki hátat.
2011. aug. 6. 17:00
 19/30 anonim ***** válasza:

istenem,egyszerüen csak nézz bele

nyugi,nem lesz ott semmi,vagy ha ott lesz a tükörben egy zombiszörny,akkor üsd le Xd

:D

13L

2011. aug. 6. 17:02
 20/30 anonim ***** válasza:
95%
Ha belenézel a tükörbe, akkor egy zilált hajú, rémült tekintetű, sápadt zombit fogsz látni, aki már hetek óta nem nézett tükörbe.
2011. aug. 6. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!