A médium - Lisa Williams? Vélemények?
08-01 05:10-nek: Amíg valaminek a létezését nem tudod bizonyítani, addig nem tekinthetem létezőnek. Szóval hajrá, tessék bizonyítani a szellemek létét!
Kérdező: És meddig van élet a halál után? Illetve hova kerülnek a halottak, ha utána élnek még?
A sötét anyag egyelőre csak hipotézis, azonban bizonyos rendellenességeket igen jól magyaráz. Egyelőre bizonyításra vár. Azonban egyelőre alternatív hipotézis sincsen.
Ettől viszont még a halál utáni lét nincs bizonyítva, még megerősítve sem. Tessék bizonyítani, ha állítod, hogy létezik. Ha biztosra veszed, hogy tovább élünk, akkor azt valami alapján mondod, ebből már legalább egy sejtés kijöhet, ami pedig már vizsgálható. Egyelőre ilyen nincs.
Az eredeti kérdésre visszatérve: El kell fogadnunk, hogy léteznek igazi médiumok is. Nekem nem tisztem meghatározni, hogy a fent enlített személy csaló-e. Amíg létezik egyy igazi médium, addig megél akárhány csaló is.
Won
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!