Szellemet láttam volna?
Figyelt kérdés
Este 9 után mentem volna a fürdőbe.Fürdő előtt egy több méteres tükör van.Na amikor odaérek a tükörbe 1 zöld világító szempárt láttam.Nem oltottam lápát vagyis semmi nem verhette vissza fényt mert nem volt fény.És a szempár kb 170cm magasságba volt.
Mit láthattam ?
2011. júl. 31. 12:54
21/23 anonim válasza:
hát én nem tudom mi lehetett az, de biztos, hogy összefostam volna magam. biztos, mint a halál.
23/23 Krisz303 válasza:
Szia nem tudom mi volt de biztos hogy nem képzelted. 2009 óta gondolkodok mi mit láthattunk tesoimmal. Zöld szempár felnőtt ember magasságban lebegett felénk. Az óriás schnauzerünk berontott ugatva és elüldözte. Biztos hogy nem képzeltük. És így biztos vagyok hogy te se képzelted. Bár tudnám mi volt azóta kutatok márra már 23 éves fejjel is keresem a magyarázatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!