Szellemet láttam volna?
Figyelt kérdés
Este 9 után mentem volna a fürdőbe.Fürdő előtt egy több méteres tükör van.Na amikor odaérek a tükörbe 1 zöld világító szempárt láttam.Nem oltottam lápát vagyis semmi nem verhette vissza fényt mert nem volt fény.És a szempár kb 170cm magasságba volt.
Mit láthattam ?
2011. júl. 31. 12:54
11/23 anonim válasza:
én kiskoromban éjszaka láttam mindig úgy, mintha piros és sárga sok kis fényes pont lenne a szobában, de mert fáradt voltam, vagy belevilágított a szemedbe a fény
12/23 anonim válasza:
hát asszem .túl sokat gépezett vki xD
13/23 anonim válasza:
velem olyan szokott lenni , h amikor véletlenül közvetlenül a napba vagy az izzóba nézek akkor utána ha pislogok akkor foltokat látok több színben.
14/23 A kérdező kommentje:
Olyan velem is szokott lenni
2011. júl. 31. 20:47
15/23 anonim válasza:
Hat en halalra rohogom magam!!!!! X"D
Meghogy a tukor egy masik vilag ablaka... XDXDXD
A tukor egy egyszeru uveg lap...
Ennyi sok idiotat...
X'DX'DX'DX'DX'DX'DX'DX'DX'DX'DX'DX'DX'DX'DX'D
16/23 anonim válasza:
Nem volt ott semmi csak kepzelodtel.
Ha esetleg lett volna ott vmi es zoldszemu akkor az nem bant csak megnez.Eleg ijeszto de allitolag nem bant.Mondjuk en nem hiszek ilyenekbe de mindent ense tudhatok nem vok mindenhato.de mondom nincs ott semmi.Kepzelodtel.Ha lenne is ugytom nembant.(bocs mobil)
17/23 A kérdező kommentje:
Én nem félek.És nem is hiszek a szellemekben
2011. aug. 2. 06:52
18/23 anonim válasza:
ha nem félsz akkor zsírabuli és lapozhatunk :D
19/23 anonim válasza:
Én múltkor apa fiát láttam az ablakba:$ először csak néztem 5perc mva esett le h mi vt ott.XD
20/23 anonim válasza:
Én anyám fiát láttam egyszer a tükörben. Ja nem, az én voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!