Szellemet láttam? Kérdés rövid, magyarázat hosszú!
Figyelt kérdés
feküdtem éjjel. teljesen sötét és csend volt, aludni készültem. ám egyszer csak nagyon hangosan és sokat elkezdett kattogni a padló, mintha valaki rálépett volna. ekkor kinyitottam a szemem, és egy fehér fény hírtelen bevillant, robbanásszerűen, és ekkor elkezdett sipolni a fülem elég erősen, és mindkettő. nagyon megijedtem egyből kapcsoltam is fel a villanyt. ez kb. 3-4 hónapja volt, azóta sem tudok rendesen aludni éjszaka. szerintetek mi volt ez?2011. júl. 24. 12:24
31/40 anonim válasza:
Az Odaátban szokott lenni ilyen mikor jönnek az Angyalok :D
32/40 anonim válasza:
mennyi ostoba válasz -.-"""
Szerintem szellem lehetett erre más magyarázat nincs.Azóta tapasztaltál mást is??
33/40 A kérdező kommentje:
nem tapasztaltam mást, csak a kattogást, de azt már megmagyarázták.
2011. júl. 27. 12:57
34/40 anonim válasza:
Ez angyal volt és azért sipolt a fülled mert felkeltél...és meglátad pedig segíteni akart volna :D
35/40 A kérdező kommentje:
már eleve fent voltam
2011. júl. 28. 21:40
36/40 anonim válasza:
miért írja azt a legtöbb ember hogy 'biztos álmodtad'? És ha nem? Nekem is volt hasonló
37/40 anonim válasza:
Szerintem Freddy Krüger volt. Hol is laksz? Elm utcában? :)
Annyira azért nem kell komolyan venned a dolgot. Az egészséges alvástól semmi ne riasszon el.
38/40 Colorful_Candy válasza:
1. lehet, hogy anyukád akart felébreszteni, de aztán meggondolta magát, és gyorsan kiment, nehogy felébresszen.
2. a fehér fény lehet azért van, mert egy autó haladt el az utcátokban, és az ablakon bejutott a fényszóró fénye
3. szokott sípolni az ember füle, véletlen egybeesés, hogy mindhárom egyszerre történt.
39/40 anonim válasza:
Angyal is lehetett. De én hiszek a szellemekben,láttam is egyszer eggyet.
40/40 anonim válasza:
Angyal is lehetett. De én hiszek a szellemekben,láttam is egyszer egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!