Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemet láttam? Kérdés...

Szellemet láttam? Kérdés rövid, magyarázat hosszú!

Figyelt kérdés
feküdtem éjjel. teljesen sötét és csend volt, aludni készültem. ám egyszer csak nagyon hangosan és sokat elkezdett kattogni a padló, mintha valaki rálépett volna. ekkor kinyitottam a szemem, és egy fehér fény hírtelen bevillant, robbanásszerűen, és ekkor elkezdett sipolni a fülem elég erősen, és mindkettő. nagyon megijedtem egyből kapcsoltam is fel a villanyt. ez kb. 3-4 hónapja volt, azóta sem tudok rendesen aludni éjszaka. szerintetek mi volt ez?
2011. júl. 24. 12:24
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
gömbvillám a szobámba? :O kétlem.. azért köszönöm a válaszokat!:)
2011. júl. 24. 12:59
 12/40 A kérdező kommentje:
12:44: köszönöm, ez hasznos válasz volt.
2011. júl. 24. 13:00
 13/40 A kérdező kommentje:
egyébként nem gondoltam egyből szellemre! semmire sem gondoltam, mikor láttam! csak arra, hogy félek, hogy fogok így aludni, meg arra, hogy nem kéne abban a szobában aludnom stb. nem egyből a szellemeket vettem le, mert nem hittem bennik. egészen addig az éjszakáig. csak tudni akarom mi volt az, ezét írtam le ide.
2011. júl. 24. 13:02
 14/40 anonim ***** válasza:
Én sem hittem a szellemekben,amíg nem tapasztaltam furcsa dolgokat a saját bőrömön(tudnék mesélni),szóval azért érthető a többiek hozzáállása is.
2011. júl. 24. 13:11
 15/40 A kérdező kommentje:
mit láttál?:O
2011. júl. 24. 13:22
 16/40 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem túl sokat ittál.
2011. júl. 24. 13:28
 17/40 anonim ***** válasza:
81%
Ejj, az a fránya LSD...:D
2011. júl. 24. 13:35
 18/40 A kérdező kommentje:
nem drogozok, nem iszok.
2011. júl. 24. 13:43
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem is ittam meg nem is drogoztam!Egyébként sem élek ilyesmivel.Mondjuk felakasztotta magát a szomszédunk,az elkövetkező este szobámban voltam,éppen puzzlet raktam,apámék a nappaliban voltak,elkapott a félelem érzet,hideget éreztem és azt éreztem mindha valaki figyelne,erről nem szóltam senkinek semmit(gondoltam hülyeségnek találnák),de jobbnak láttam odamenni apámékhoz,rá pár percre ordítva ébredt fel a kistesóm,bementek hozzá,apám felvette alig bírták lenyugtatni,közben mutogatott és a szomszéd nevét kiabálta(állítólag a kisgyerekek látják a szellemeket).Apám elkiáltotta magát,hogy menj,hagyj minket és nyugodtság lett.Ezután a temetése napján kezdett el az ajtó rázkódni és nem huzat volt!Aztán volt még egy eset,akkor buli volt nálunk,de még a buli elején látták(nem voltak lerészegedve) Őt és olyanok írták le,hogy hogyan néz ki,akik nem is ismerték,szóval azóta teljesen hiszek ebben az egészben!
2011. júl. 24. 13:47
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Jah és még annyit,hogy gömbvillám simán bejut a lakásba,egyik ismerősünknél is volt,félbevágta a csillárt,aztán eltűnt...Azért az sem lehetett egy kellemes élmény.
2011. júl. 24. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!