Szellemet láttam? Kérdés rövid, magyarázat hosszú!
Figyelt kérdés
feküdtem éjjel. teljesen sötét és csend volt, aludni készültem. ám egyszer csak nagyon hangosan és sokat elkezdett kattogni a padló, mintha valaki rálépett volna. ekkor kinyitottam a szemem, és egy fehér fény hírtelen bevillant, robbanásszerűen, és ekkor elkezdett sipolni a fülem elég erősen, és mindkettő. nagyon megijedtem egyből kapcsoltam is fel a villanyt. ez kb. 3-4 hónapja volt, azóta sem tudok rendesen aludni éjszaka. szerintetek mi volt ez?2011. júl. 24. 12:24
21/40 Gentlemanus válasza:
22/40 anonim válasza:
Szerintem is alvásparalízis. Egy szellem nem manifesztálódhatott olyan gyorsan hogy hangrobbanást okozzon.
23/40 anonim válasza:
A recsegő padlónál teljesen normális jelenség, hogy a hő változására a fa kitágul, vagy összemegy és a súrlódás által recsegő ropogó hangot ad, de ez az összes fabútorra igaz. A másik ami valószínűbb, hogy ha az agy kimerült, az ember olyan hangokat halicuinál ami tényleg a frászt tudja hozni az adott személyre.
A robbanás szerű fehér fény is teljesen normális, ha az ember hirtelen nyitja ki a szemét, elpattanhat néhány ér, ami ezt előidézi, pont olyan mint amikor az ember csukott szemmel megnyomja a szemét, és egy fehér "karikát" feketével kitöltve, lát.
A "fül sípolás" (fülcsengés) pedig a ijedtedben felszökött vérnyomás biztos jele.
(Egy orvos)
25/40 anonim válasza:
Érdekes dolgok vannak...De abba amit az elöttem író "orvos" mondd az valószínű.Ne ijedj meg fáradt voltál...
26/40 A kérdező kommentje:
azt hiszem, most tényleg megnyugodtam. az, hogy egy orvos írta, egész máshogy értelmezem. köszönöm! talán így jobb lesz. azért Ezel, az a gömbvillámos csilláros történet elég durva! :O
2011. júl. 24. 22:46
27/40 anonim válasza:
én szkeptikus vagyok az ilyen dolgokban, vagy kitaláltad, vagy álmodtad. 3-4hónapja volt, miért nem írtad le előbb ide? pl azután mielőtt "megtörtént volna"? :D
28/40 anonim válasza:
Szerintem lehet szellem!!!!
Nem kell tőle félned,nem tud bántani(ha akarna sem
29/40 anonim válasza:
Utolsó, hol láttál te olyan szellemet, ami a hangrobbanás gyorsaságával manifesztálódott? - -"
30/40 A kérdező kommentje:
02:53: azért nem írtam akkor, mert még nem voltam fent ezen az oldalon, csak mostanában regisztráltam. nem is tudtam akkor, hogy van ilyen.
2011. júl. 25. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!