Rémálmaim netovábbja! Másnak is?
Talán az én hibám, nem fejeztem ki magamat világosan.
Nem azért nem tetszik mert nem valóságos, hanem érzek benne egy olyan mögöttes tartalmat, ami nem a gyerekek fejlődését szolgálja, és ez az idegesítő, mondjuk úgy rejtett frekvencia, inkább rombol mint épít. De nem tudom megfejteni, nem tudom a célját és annyira mögöttes, hogy már hátba támad. És mindezeken túl fáj.
Tudom ezt nehéz megérteni, nehéz ezt bele látni, annak aki erre kevésbé érzékeny.
Bár számomra talány, hogy ezen a kérdésen miért háborodtatok fel...
Egyébként a Grimm és Andersen mesék sok közülük nagyon véres. Egy időben lehetett célja annak hogy a gyerekeket elrettentik attól hogy egyedül az erdőben sétáljanak mert jön a medve meg a farkas meg a vaddisznó, aztán jól széttépik. Ma már csak gyönyörködhetünk eme korai horrorokban mert nagyon szépek, de én azért kis gyerekeknek azért ezt se mutatnám. De legalábbis erősen szűrném, amennyire lehet, nyilván az oviban meg a suliban már nem könnyű ezt megvalósítani.
Nem hiszem hogy betiltották volna.
Szerintem te valamilyen Songokuhoz hasolló mesére gondolsz. Ami szerintem kevésbé veszélyes, mert ugye azt eleve nem gyerekeknek szánták. Ennek ellenére a gyökér magyar média természetesen a délutáni mesecsokorba tette. Én ezt csak esti műsornak tettem volna be 16+szal.
A Teletabik azért alattomost mert az átlag ember nem látja veszélyesnek.
Nem, tudom mire gondolok, köszi.
Songoku jó volt :D
De Mo.-n betiltották, levették az adásról.
Ja jó :-)
Köszi utána nézek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!