Miért vannak rémálmaim?
Nővéreméktől kaptam egy francia ágyat amit korábban ők használtak.
De amiota azon alszok , kb 1 hete ,minden egyes éjjel rémálmaim vannak.Mi lehet ennek az oka?Nővérem és a férje jó emberek.
Talán rossz helyen van vagy mi lehet az ok?Előző ágyam is ugyanigy volt
Álomfogó tényleg használ?
Már nem birom hogy éjszaka 2-3 órákat birok aludni, és felriadok, és nagyon rossz érzés.Előtte semmi bajom nem volt.Nyugodtan végigaludtam az éjszakát.de most...
Sajnos jelenleg nem vagyok abban a helyzetben hogy tudjak venni egy másik ágyat.Az előzőt oda adta kellett adnom nagyinak.
Valakinek van valami tippje, ötlete , hogy miért álmodok rosszakat amiota ez az ágy van?
Amit egy orvos válaszolhat a kérdésedre:
Természetes, hogy mindenkinek vannak rémálmai olyankor, azonban egyes esetekben ezek a rémálmok annyira életszerűek és gyakoriak, hogy már kóros állapotról beszélünk. A rémálmok leggyakrabban az alváshiánytól, a stressztől, és egyes gyógyszerek mellékhatásaként alakulnak ki. Súlyosabb esetekben szorongásoldó gyógyszerek alkalmazása is szükséges lehet.
Amit pedig egy ezoterikus gondolkodású segítő válaszolhat:
A nővéred és a férje lehetnek jó emberek, viszont a franciaágy az ő energiáikat vette át, és ezek az energiák rád nincsenek jó hatással. (Egy hülye példa: egyik ember azt állítja, hogy a spenótfőzelék jó kaja, a másik meg azt mondja, hogy a spenótnak már a gondolatára is kirázza a hideg.)
Az ágy alá érdemes volna alufóliát fektetned, hogy legalább a mágneses hatás ne zavarja az éjszakai nyugalmadat.
Nhéány hét múlva az ágy át fogja venni a te rezgéseidet és el fognak múlni a rémálmaid.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:01
jaj, téged meg ki kérdezett?
Amit az orvos mond, az valahogy hihetőbb. Én is ezt válaszoltam volna. De igazából rá lehet fogni a rezgésekre is, az is egy nézőpont.
(ha bár nem túl okos nézőpont)
A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:29
nem tudom, de igen irónikusnak hangzott..=/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!