Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Rémálmaim netovábbja! Másnak is?

Rémálmaim netovábbja! Másnak is?

Figyelt kérdés
Ti is féltek a Teletabiktól? Én rohadtul! Kiráz a hideg ha arra gondolok, hogy a rendező aki kiválasztotta őket még szabad lábon van. Beteg ember, nagyon beteg ember.
2011. júl. 22. 18:44
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
72%
Nekem az a rémálmaim netovábbja, hogy pont amikor kellene, nem áll fel...
2011. júl. 22. 19:48
 12/39 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés tuti kamu.:D De nem baj, örülj neki, hogy te nem vagy/lettél olyan degenerált, mint én.:D
2011. júl. 22. 19:49
 13/39 A kérdező kommentje:

Nekem az a véleményem, hogy attól még hogy valamit állítólagos szakik kísérletezték ki, még nem biztos hogy jó.

A kérdés félig igaz. Tényleg kiráz tőle a hideg és tényleg nem tartom egészséges műsornak egy kis gyerek számára.

engem a Moncsicsire emlékeztetnek aki szintén félelmetes.

Egyébként leszarom, hogy valaki melegnek nézi az egyik mukit, ettől még nem lesz se szar se jó. A képen látható mukik nem három évesek, ennek ellenére nem érik ennek a korosztálynak az értelmi szintjét sem. Pont emiatt nem egészséges. TV-re nevel.

Nem ment az agyamra a Cápa egyszer láttam, és nem vettem komolyan mert tudtam hogy ez csak a képzelet szüleménye.

2011. júl. 22. 19:57
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen egy műsor sem nevel a tv-re, a szülők nevelnek tv-re, akik bébicsősznek használják, addig is nyugton van a gyerek.

A kis lények kb másfél évesek a történet szerint, van amiben kicsit előrébb járnak, pl a rollerezés.

A pszichológusokban pedig hiszek.

2011. júl. 22. 21:14
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát te hülye vagy öregem. Vagy csak szellemileg fogyatékos. Nem tudom mi az ijesztő ezeken a kis manó arcú teletabikon... Én is ezen nőttem fel, minden vágyam volt megnézni. Sőt, kiskoromban, még a teletabi jelmezt is felvettem. De leginkább a színűkért kedvelem :D zöld, sárga, kék, piros. Na mindegy, szerintem nem kell tőlük félni
2011. júl. 22. 22:59
 16/39 Won ***** válasza:
100%
Számomra nem ijesztő, csak idegesítő. De ez valószínűleg azért van, mert nem a mi szintünkre tervezték őket. Lényeg, a gyerekeknek tetszik.
2011. júl. 22. 23:29
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Höhö, nekem a piros a kedvencem.xD
2011. júl. 22. 23:50
 18/39 A kérdező kommentje:

tegnap 21:14

Te minek mondanád azt ha egy képernyő nő ki a hasukból.

Oké fiatalok a történet szerint, de akkor hol van az aki vigyáz rájuk?

Lehet hogy nem a mi "szintünkre" tervezték ettől függetlenül, ha nekem mint szülőnek az agyamra megy, márpedig nekem igen széles a tűréshatárom akkor miért hinném el hogy a szakik tudják mivel etetik a tv előtt üldögélő kölkeinket. Köszönöm, én nem vagyok birka

Tényleg ijesztő hogy ebben valaki lát rációt.

De persze ízlések és pofonok. Csak kiváncsi voltam más emberek véleményére is.

De egyébként egyszer tényleg álmodtam velük rosszat.

2011. júl. 23. 08:27
 19/39 Won ***** válasza:

Én nem álmodnék olyat! :D

Elmeséled?

2011. júl. 23. 08:35
 20/39 anonim ***** válasza:
nekem is ez volt a kedvencem te hülye gyerek
2011. júl. 23. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!