Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hisztek a vérfarkasokban?

Hisztek a vérfarkasokban?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 13:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:

Biológiailag azt zárja ki hogy létezzenek:

Vámpírnál: Halott, nincs anyagcseréje, magyarul megissza a vért de nem szarja ki.

Farkasembernél: nem tartozhat semmi egyszerre két fajhoz. mondhatnád igen az öszvért, szamár is meg ló is de voltaképp egyik sem. Csak itt van némi hasonlóság patás és patás között. Ember és farkas között max annyi hogy emlősök, más nem. Ha meg mégis, szegény rendesen ki lenne herélve, mert az ilyen kevert egyedek nem tudnak szaporodni, tehát önálló fajt sem hozhatnak létre. Lehet hogy létezhetne majomember, de szerencsére ez sem sikerült még (remélem).

2011. júl. 23. 08:46
 52/64 anonim ***** válasza:
Nagyon otthon vagy a dologban úgy látom.
2011. júl. 23. 13:54
 53/64 anonim ***** válasza:

Volkh válasza:

Csak ennyit tudsz írni?

Inkább valóban azt próbáld meg megmagyarázni hogy hogyan élhetnek meg a vámpírok véren, úgy hogy nincs vérkeringésük(azaz erekció sem xD) meg még biztos van pár hihetetlen tulajdonságuk, na meg a vérfarkasnál azt hogy hogyan alakul át egyik pillanatról a másikra a teljes teste és génállománya és lesz emberből farkas vagy farkasból ember:D

Meg azt hogy miért nincs videó meg befogott példány mint két egyedből:D

FOGYATÉKOSOK vagytok, ennyi:D

2011. júl. 23. 14:05
 54/64 anonim ***** válasza:
Nem Volkh voltam, csak az ő válaszára reagáltam, mielött valaki félrenézné.
2011. júl. 23. 14:06
 55/64 anonim ***** válasza:

Csak ennyit tudok mondani? Mi a faszt vársz még? Én már ezzel a témával végeztem, olvass vissza. Ottvan minden részemről.

Cpt. Obvious...

2011. júl. 24. 00:53
 56/64 anonim ***** válasza:
Ja, és az a malacpofájú anyád az iqmerénylő. Kiölte belőled abban a pillanatban, amikor megszülettél. Ne merészelj itt dobálózni ilyen könnyelműen "fogyatékosokkal" csak azért mert nem tetszik valami. Nyomorék kis könnyelmű faszcibáló.
2011. júl. 24. 00:56
 57/64 anonim ***** válasza:
Csak akkor szoktam dobálózni azzal a szóval ha TÉNYLEG kiérdemlik, ez olyan hely.
2011. júl. 24. 01:53
 58/64 anonim ***** válasza:
Figyu, elárulok egy titkot. Én az vagyok. Húha, Sam és Jacob le fogják harapni a fejem...
2011. júl. 24. 18:25
 59/64 anonim ***** válasza:
REcept: fogj egy farkast a farkánál fogva mártogasd meg egy kis csirke vérben vagy borjú vér is jó, a disznónak vérét kerüld el mert rossz lesz a farkas zamata, aztán mehet a farkas a tepsire, ízlés szerint sóval borssal vagy ínyenceknek egy kis csilis csokoládéval meg lehet dobni az ízét.
2011. júl. 27. 19:44
 60/64 anonim ***** válasza:
Megsütnélek, tunkolnálak én téged vígan te zsírós disznó.
2011. júl. 28. 03:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!