Hisztek a vérfarkasokban?
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 13:58
11/64 anonim válasza:
Igen, mert én is az vagyok. Hrrr
12/64 anonim válasza:
Jó, akkor nem úgy néznek ki, mint Greyback, elhiszem neked. Akkor hogy? O.o Engem érdekel. XD Hol lehet fogni egyet?
13/64 A kérdező kommentje:
Remus vagy Romulus leszármazottja vagy?
2011. júl. 19. 19:35
14/64 anonim válasza:
Én csak a medvedisznóemberben hiszek.
16/64 anonim válasza:
:-D
Vérmókusokról hallottam már, egészen szörnyű teremtményke, úgy képzeljétek el, mint szárazföldi piranjákat. Csapatostul járnak. Vadásznak rám, én meg rájuk, smaragd puskagolyóval kell kilőni őket, az ízük viszont jó.
Ez a vérfarkas dolog nekem új. Nem emlékszem hogy hallottam volna róluk. Mesélnél róla kérlek többet?
17/64 anonim válasza:
nem hiszek a vérfarkasokban, és valószínűtlennek tartom hogy létezzenek:). ha talán léteznek akkor pedig folyamatosan kéne elv. vérfarkasnak lenniük, az természetesen lehetetlen h átváltoznak néha... ígyhát folyamatosan ember/farkas "üzemmódban" kéne lenniük, akkor pedig nehezen kerülhetnék el, hogy felismerjék őket, így ha léteznének bizonyíték is lenne rá :). de nincs. vagyis nem léteznek. ennyi. amúgy meg ha régen léteztek nem most, akkor hogyan pusztultak ki? szegény róka kibírja, a nagyobb, okosabb vérfarkas pedig nem? szóval szerintem régebben se nagyon léteztek... a vámpírokról, mint említetted találkoztál velük, nem is beszélnék, mert azok ugyanúgy nem léteznek szerintem:) ha találkoztál egyel, akkor vagy bevetted neki hogy az, vagy nagyon bevoltál szívva :)
18/64 A kérdező kommentje:
"lehetetlen h átváltoznak néha", nem tudsz te semmit.
2011. júl. 22. 01:08
19/64 Smartguy86 válasza:
Neked sincs jobb dolgod mi? Csak hinni egész nap...
20/64 anonim válasza:
EGy kis taknyos 13-14-es tini újabb dedója, mert unja magát, menjél ki dolgozni a kertbe, akkor majd nem unatkozol.
Hülye egy korosztály ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!