Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hisztek a vérfarkasokban?

Hisztek a vérfarkasokban?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 13:58
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 Won ***** válasza:
Igen, a középkorba belegondolva jó elképzelésnek tűnik. Előfordulhatott, de lehet, hogy igaziak is léteztek. Gondolj bele, manapság is mennyi hamisítvány videó készül a szellemekről is. Ma már nem csak az egyház teszi ezt, hanem főként magnszemélyek, akik ártatlan emberek hiszékenységéből élnek.
2011. júl. 22. 17:54
 32/64 anonim ***** válasza:

Persze hogy mamár nem az eggyház csinálja ezt jól is názne ki elveszíteni a maradék józan ezsű híveit is :-D

Igen magánszemélyek csinálják.

mindig meg van a lehetőség hogy téved az ember. Mind az igenben mind a nemben. De mondta egy állítólagos hívő is, hogy ha van rá reális magyarázat akkor valószínűleg az volt és nem ufó/más szörnyek és szellemek.

Nos én mondtam egy teljesen reális és hihető magyarázatot. Nem fogok utána nyomozni, de nekem ez a magyarázat megteszi teljesen. Lehet hogy másnak nem, az már egyéni probléma.

2011. júl. 22. 18:03
 33/64 anonim ***** válasza:
Csak így tovább, szeretném látni hova lyukadtok ki majd.
2011. júl. 22. 18:34
 34/64 anonim ***** válasza:

kedves kérdező,

hülye vagy, ha hiszel a vérfarkasokban.

nem léteznek.

vámpírral sem találkoztál, mert az se létezik.

2011. júl. 22. 19:36
 35/64 anonim ***** válasza:

Volkh

Mit szeretnél mi süljön ki belőle? :-)

Az hogy vannak "írásos" emlékek az még nem bizonyíték. Persze vannak a történelem tudományában amikor, de, az ilyesmit bizonyítéknak veszik, de csak azért mert a szemtanúkat másként nem tudják kihallgatni. És ugye itt a bűvös kérdés, van e oka rá hogy az élete nagy naplójába hazugságot írjon, vagy a hűde fontos levelébe. A történelem tudósok általában ilyen szempontból is körbe járják a forrásokat, és még akkor sem lehetnek teljesen biztosak, mert tévedni emberi dolog.

Vajon az ezoterikusok fáradnak ezzel, az írásos emlékeik vizsgálata kor, vagy alapból készpénznek vesznek mindent ami réginek látszik?

2011. júl. 22. 19:41
 36/64 anonim ***** válasza:
Te meg azért vagy egy oltári nagy barom, kedves 19:36, mert lehülyézel másokat, ha neked valami nem tetszik. Takarodj a faszba akkor.
2011. júl. 22. 19:46
 37/64 A kérdező kommentje:
Ne foglalkozz velük Volkh, szerintem itt páran akkor se hinnének el dolgokat, ha a szemük előtt lenne. És a kérdésedre, hogy mit értek a hisztek alatt, azt értem, hogy hisztek e a létezésükben. Mint írtam, már láttam ezt-azt.
2011. júl. 22. 19:52
 38/64 anonim ***** válasza:

Hát figyelj utolsó; Én nem vagyok szakértő a "hiszek, nem létezik, van bizonyíték, etc." témákban. Mindennek van -ha csak a legcsekélyebbnyi is, de van- valósági alapja. Én ebből a szempontból veszem a dolgokat, vagy adom el éppen.

Nem mindig sülhet ki jó abból, ha mindig bizonyítékokhoz kapaszkodik az ember.

Feldühített ez a kérdés a "hisztek" szócskával, de be kell látnom, ez a megfelelő szó. Ugyanolyan fedél alá vetendő a téma mint az összes többi megkérdőjelezhető dolog a világban.

2011. júl. 22. 19:52
 39/64 anonim ***** válasza:

Kérdező. Léteznek. És nem bizonyítékok után kell kutakodni mint nyomorékok, hanem használni az eszedet. Kreatív az ember, túlontúl is, de annyira sosem lesz az, hogy mindent amit kézzel nem/eddig nem/vagy tagadván fogtak, hazugságnak, hülyeségnek nevezzenek. Ennyi.

Az ilyen élettelen senkiket meg, akik ide jönnek gyűlölködni jobb dolog híján, karóba kellene húzatni, körberöhögni, majd szembeköpni jól, aztán otthagyni a varjaknak desszertnek.

2011. júl. 22. 19:58
 40/64 anonim ***** válasza:

xDdd Az első bekezdés viccesen hangzott.

Na újratöltve:

"És nem bizonyítékok után kell kutakodni, mint nyomorékok, hanem használni az eszedet. Kreatív az ember, túlontúl is, de annyira sosem lesz az, hogy minden, amit kézzel nem/vagy tagadván fogtak kitaláció legyen. Ennyi."

2011. júl. 22. 20:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!