Hisztek a vérfarkasokban?
Persze hogy nem lehet bizonyítékokba kapaszkodni, van amit megtapasztal az ember, és száméra az elég bizonyíték. De ha nekem elkezd valaki pofázni ufókról meg vérfarkasokról, meg vámpírokról bár egyel sem akarok tálalkozni ha van rá bizonyíték elképzelhető hogy elhinném. De nem valószínű, mert józan eszem szerint ilyenek nem léteznek.
A "hisz" szóval nem én játszottam, ahhoz nem szólnék hozzá.
Hiszek abban hogy több létezik a világon annál mint amire bizonyíték van, lehet vannak furcsa lények, jelenleg megmagyarázhatatlan jelenségek. De nem vérfarkasok és nem vámpírok.
És nem fogok senki fiának hinni csak azért mert "nem lehet mindig bizonyítékokba kapaszkodni". Ha valmiért fizetek vagy ha valakivel megkell osztanom a titkaimat azért monjuk hogy álmot fejtsen nekem, akkor minimum bizalmat kell bennem keltenie, hogy ért is hozzá. A szörnyhívők nem keltenek bennem ilyen bizalmat.
20:53
Akkor most azért jöttél ide, hogy magadba beszélgess? Mert ha így van rögtön nem mi vagyunk a fogyatékosok nemde?
elég furán hangzik amit mondasz kedves kérdező:D
valszeg este sétáltál egyet, ot találtál 1 vámpírt beszélgettél vele, bemutatott a haverjainak (véletlen se szivta ki a véredet)utána mesélt neked a vérfarkasokról, innen hiszed hogy léteznek. és persze amit hazaértél első dolgod volt hogy ezt kiírd gyk-re:D
a válasz pedig: én ha látok 1et elhiszem hogy van, ha pedig bebizonyítják hogy nincs akkor elhiszem hogy nincs. egyelőre nem tudom mit higgyek
Én személy szerint nem hiszek bennük ahogy a vámpírókban őranygalokban szellemekben és a többi hasonlóban.
Elárulom én hogy gondolom.Az egésznek van valós rendes eredete nem csak hallucináció meg bebeszélés.A farkas ember ötlet egy betegségből jött ami még MA is van és öröklödő.Az a személy aki örökli mindenhol szőr borítja és az emberek azt hitték akkor biztos farkas ember a többi körítés meg idővel jött.Hasonló a magyarázat a vámpírokra.
De felőlem hihettek amit akartok nem az én dolgom a valóságra rá ébreszteni titeket :)
A komment megírásának időpontja: ma 21:14
Nem szándékozom magammal beszélgetni, pusztán leírtam az álláspontomat.
Biológiai képtelenség mind a vámpír mind a vérfarkas.
Semmi. Csak rögeszmésen ragaszkodnak a kommunista-elvtárs példaképeik elveihez.
-
22:31; Én meg a te fajtádat szórnám el egy mezőn műtrágya helyett kedves "fogyatékosok vagytok" barátom.
Ha nem tetszik, akkor TŰNJ MÁR el az ANYÁDBA innen. Nem vágom mit nem fogsz fel azon, hogy te itt kisebbség vagy.
Valami útszéli templomban nőhettél fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!