Miért van mindenkinek rossz érzése abban a szobában? (folytatás lent)
A házunkban van egy szoba,ami valamiért mindenkinek nagyon ellenszemves.Kicsi koromban ez volt a szüleim hálószobája,én is ott aludtam velük,de akkor sem szerettem a szobát.Anyukám mesélte,hogy úgy 3-4 éves koromban nem mertem kimenni a fürdőszobába,mert el kellett haladni ez a bizonyos szoba előtt.Később tizenéves koromban ez lett az én szobám,de akkor sem szerettem ott lenni és gyakran megesett,hogy villany mellett aludtam,mert féltem.Nem történt ott semmi konkrét dolog,ami miatt félnem kellett volna,csak valahogy mindig olyan furcsa érzésem volt.
Nem igazán beszéltem senkinek erről a dologról,mert nem akartam,hogy hülyének nézzenek,de a mai napig is rossz érzésem támad,ha abban a szobában vagyok.
Még mindig a szüleim házában élek,a párommal együtt,de most egy másik szobában,aminek külön bejárata van az udvarról,viszont a fürdőszoba még mindig ott van,ahol régen és még ma is sokszor fog el a félelem,amikor elhaladok a szoba ajtaja előtt.Azt hittem,hogy én vagyok az egyetlen,akinek ilyen rossz érzése van a szobával kapcsolatban és igyekeztem nem is foglalkozni vele.Egy alkalommal eljött hozzám a barátmőm,megjegyzem neki sem meséltem ezt a megmagyarázhatatlan félelmemet.Kinn voltunk a mostani szobámban,a barátnőm bement a házba,mert pisilnie kellett.Amikor visszajött azzal állt elő,hogy mondana valamit,de fél,hogy kinevetem...mondtam neki,hogy nem nevetem ki,mondja el,hogy miről van szó.Elmondta,hogy fogalma sincs miért,de ahányszor elmegy nálunk wc-re és el kell haladnia a szoba előtt,mindig valami rossz érzés fogja el.Sok éve jár már hozzánk és midig megvolt ez az érzése a szobával kapcsolatban.Amikor ezt elmondta teljesen ledöbbentem.Soha nem beszéltem neki erről és mégis ugyanazt érzi,amit én.Amikor ezt a barátnőm elmesélte,a párom is bevallotta,hogy vele is ez van,csak nem akarta eddig említeni,mert azt hitte csak beképzeli magának és nem akarta,hogy hülyének nézzem.
Fogalmam sincs,hogy mi lehet abban a szobában,ami ilyen hatással van ránk,de amióta az eszemet tudom nem szeretem azt a helyet.Szerintetek miért lehet ez?Mi lehet a magyarázat?
Én is felkeresnék valakit aki ilyenekkel foglalkozik és képes lennék komoly összegeket fizetni érte. Sajnos így látatlanba senki sem tudja megmondani neked hogy pontosan mi a helyzet:S
Én azért nagyon tisztellek, hogy van kitartásod. Én már régen leléptem volna onnan az ziher...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!