Vajon ez mit jelenthet? Rossz emlék vagy természetfeletti?
Figyelt kérdés
Kicsiként szerintem sokat észleltem szellemeket. Ahányszor hazamegyek vidékre aludni, minimum egy éjszaka arra kelek fel hajnalban izzadtan, hogy jön valami félelmetes, majd itt van, ezért fel kell kapcsolnom a lámpát és eltűnik. Párom szerint kicsiként valami rossz történt ott velem és azért jön ez elő. Nem tudom mi lehet ez.2010. dec. 9. 13:57
2/16 A kérdező kommentje:
Nem idéztem. Mindig békén hagytam őket, pedig volt sok furcsa dolog, főleg kiskoromban. Mondtam szüleimnek persze nem hittek nekem, aztán utána már nem is mondtam nekik.
2010. dec. 9. 14:07
3/16 anonim válasza:
De hallasz valamit , vagy érzed ?
esetleg vedd fel videóra ...
4/16 A kérdező kommentje:
Alszok, majd hirtelen felébredek, és úgy érzem, hogy közeledik valami rossz. Ha felkapcsolom a lámpát, megnyugszom egy ideig. Kicsiként sokat tapasztaltam. Pl. anno még egybe volt a szobám tesóékkal, szekrények választották el. Ők elmentek koliban, én meg esténként hallottam ahogy esik le valami, pedig minden a helyén maradt. Senki nem volt a szobában...
2010. dec. 9. 14:19
5/16 anonim válasza:
és nem próbáltad ki ,hogy úgy maradj ? szerintem próbáld meg ...
6/16 A kérdező kommentje:
Még sose próbáltam ki. Valahogy természetes reakcióként felkapcsolom a lámpát, sőt sokszor kiszaladok szobán kívülre.
2010. dec. 9. 14:22
7/16 anonim válasza:
8/16 tetris válasza:
Nagyon érdekes! Biztos, hogy történt valami olyan trauma kiskorodban, ami ilyen mélyen beleégett a tudatalattidba.
Esetleg egy regressziós hipnózis vissza tudna vinni abba az időbe, és kiderülne, mi volt az a félelmetes esemény.
Milyen kár, hogy felnőtt fejjel már nem látjuk a másik világ képviselőit! Mennyit tanulhatnánk tőlük!
9/16 anonim válasza:
szokj le az esti horrorfilmekről de ez most komoly különben a szihiátrián végzed
10/16 A kérdező kommentje:
Nem szoktam este horrorfilmet nézni :D
2010. dec. 17. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!