Vajon ez mit jelenthet? Rossz emlék vagy természetfeletti?
Figyelt kérdés
Kicsiként szerintem sokat észleltem szellemeket. Ahányszor hazamegyek vidékre aludni, minimum egy éjszaka arra kelek fel hajnalban izzadtan, hogy jön valami félelmetes, majd itt van, ezért fel kell kapcsolnom a lámpát és eltűnik. Párom szerint kicsiként valami rossz történt ott velem és azért jön ez elő. Nem tudom mi lehet ez.2010. dec. 9. 13:57
11/16 anonim válasza:
Nem tudom kinek az ötlete volt h vedd fel videóra... Nehogy már Paranormal Activytit forgass. Probálj velük beszélni. Én is jártam így vidéken a mamámnál. De én kiskoromban megnéztem egy horor filmet, vagyis inkább ufós filmet, lehet h azt nem kellet volna. Amugy azóta is nézek horrort, és szerintem belőlem azok váltják ezeket az érzéseket!
12/16 A kérdező kommentje:
Szeretek horrort nézni. De ezek a dolgok már akkor előjöttek, amikor azt se tudtam mi az a horror.
2010. dec. 22. 22:13
13/16 anonim válasza:
ha barátoddal alszol akkor is ez szokott lenni?
vagy csak ha egyedül vagy?
szólj vkinek aki el tudja onnan űzni a szellemet.hátha jobb lesz egy próbát megér.
14/16 A kérdező kommentje:
Ha a barátommal alszom otthon, akkor is elő szokott jönni.
2011. jan. 11. 18:37
15/16 anonim válasza:
valoszinu, hogy tesod (egyik tesod) idezett szellemet.. aki megis hozzad szegodott.. tudniillik energiakbol taplalkoznak es meg kiskorodban eleg eros lett a felelmedtol, ami mara mar eleg sulyos lehet.. finoman probalj kontaktot keresni vele, ha nem tortenik semmi, jobb ha segitseget kersz.. szakember el tudja neked mondani, hogy mi mindennel árthat egy rossz lelek.. nem csak fizikailag kepesek erre.. :S
16/16 A kérdező kommentje:
Tesóék biztos nem, minden hallatszódott, amit csináltak, tehát azt észrevettem volna, meg őket nem érdeklik ezek a dolgok.
2011. márc. 1. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!