Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért kell szerencsétlen...

Miért kell szerencsétlen állatokat is természetfeletti képességekkel felruházni?

Figyelt kérdés

Annyira sok válasznál/kérdésnél olvasom, hogy a macska követett valamit a tekintetével, a kutya ugatott a levegőbe és azonnal ráfogják, hogy "látja a szellemeket". A kutyák olyan hangokat is képesek észlelni, amit az emberi fül nem, ezért természetes, ha ő már hallja az utca másik végéből jövő kutyaugatást és válaszol rá (például). Egy nem lusta macska pedig folyton vadászik, és meglepő módon sokkal élesebb a látásuk az emberénél.

De attól, mert ezen érzékszerveik jobbak a miénknél, még nem lesznek médiumok.

Szeretném, ha olyanok válaszolnának legfőképp, akik állították már azt, hogy az ő állataik látják a szellemeket. Nagyon kiváncsi lennék, miért mondják ezt, van-e valami valóságalapja.

2011. júl. 9. 17:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Most ezért miért szegények? Mintha mit tudom én milyen lelki traumával járna mondjuk a macskának, ha valaki azt hiszi róla, hogy szellemet lát. :D Na, ezen a kérdésen lefáradtam. :D "Szegény állatok"! Eldobom az agyam. XDDDDD

Tudod, mit? Jelentsd az esetet az állatvédelmi ligánál, ha már ilyen okoskodós kedvedben vagy! :D

Egyébként én is azt hiszem, hogy inkább az érzékeik élesebbek, legalábbis én még nem tapasztaltam velük kapcsolatban mást.

2011. aug. 5. 02:37
 22/23 anonim ***** válasza:

a legtöbb ilyen h

ülyeséget az ember az ókor elején találta ki, késöbb mikor róma uralta a mediterránt a tudomány fejlödött és a létbiztonság miatt elfelejtôdött ez a sok fszság csak az unatkozó öregasszonyok ilyesztgették a gyerekeket, majd amikor a világ rombadôlt és beköszöntött a sötét középkor akkor újra elöjött a babona meg egyebek. most is el goh felejtôdni csak még vannak okos emberek akik megszedik magukat a többiek hülyeségébôl amíg a hülyék meg bebeszélik maguknak

2011. aug. 5. 10:44
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Emberek! Ne végletekben gondolkozzunk. Ez annyira gáz. Nem kell teljesen elrugaszkodni a valóságtól. De nem is kell teljesen földhöz ragadtaknak lennünk! Középútról hallottatok már? Kérem, maradjunk már emberek, ne viselkedjünk állat módjára (bár ők értelmesebben viselkednek). Magyarnak magyar farkasa ne legyen!
2011. aug. 5. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!