Miért kell szerencsétlen állatokat is természetfeletti képességekkel felruházni?
Annyira sok válasznál/kérdésnél olvasom, hogy a macska követett valamit a tekintetével, a kutya ugatott a levegőbe és azonnal ráfogják, hogy "látja a szellemeket". A kutyák olyan hangokat is képesek észlelni, amit az emberi fül nem, ezért természetes, ha ő már hallja az utca másik végéből jövő kutyaugatást és válaszol rá (például). Egy nem lusta macska pedig folyton vadászik, és meglepő módon sokkal élesebb a látásuk az emberénél.
De attól, mert ezen érzékszerveik jobbak a miénknél, még nem lesznek médiumok.
Szeretném, ha olyanok válaszolnának legfőképp, akik állították már azt, hogy az ő állataik látják a szellemeket. Nagyon kiváncsi lennék, miért mondják ezt, van-e valami valóságalapja.
Most ezért miért szegények? Mintha mit tudom én milyen lelki traumával járna mondjuk a macskának, ha valaki azt hiszi róla, hogy szellemet lát. :D Na, ezen a kérdésen lefáradtam. :D "Szegény állatok"! Eldobom az agyam. XDDDDD
Tudod, mit? Jelentsd az esetet az állatvédelmi ligánál, ha már ilyen okoskodós kedvedben vagy! :D
Egyébként én is azt hiszem, hogy inkább az érzékeik élesebbek, legalábbis én még nem tapasztaltam velük kapcsolatban mást.
a legtöbb ilyen h
ülyeséget az ember az ókor elején találta ki, késöbb mikor róma uralta a mediterránt a tudomány fejlödött és a létbiztonság miatt elfelejtôdött ez a sok fszság csak az unatkozó öregasszonyok ilyesztgették a gyerekeket, majd amikor a világ rombadôlt és beköszöntött a sötét középkor akkor újra elöjött a babona meg egyebek. most is el goh felejtôdni csak még vannak okos emberek akik megszedik magukat a többiek hülyeségébôl amíg a hülyék meg bebeszélik maguknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!