Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért kell szerencsétlen...

Miért kell szerencsétlen állatokat is természetfeletti képességekkel felruházni?

Figyelt kérdés

Annyira sok válasznál/kérdésnél olvasom, hogy a macska követett valamit a tekintetével, a kutya ugatott a levegőbe és azonnal ráfogják, hogy "látja a szellemeket". A kutyák olyan hangokat is képesek észlelni, amit az emberi fül nem, ezért természetes, ha ő már hallja az utca másik végéből jövő kutyaugatást és válaszol rá (például). Egy nem lusta macska pedig folyton vadászik, és meglepő módon sokkal élesebb a látásuk az emberénél.

De attól, mert ezen érzékszerveik jobbak a miénknél, még nem lesznek médiumok.

Szeretném, ha olyanok válaszolnának legfőképp, akik állították már azt, hogy az ő állataik látják a szellemeket. Nagyon kiváncsi lennék, miért mondják ezt, van-e valami valóságalapja.

2011. júl. 9. 17:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
az emberek amit nem tudnak megmagyarázni egyből szellemre, ufóra, vámpírokra, meg a farkasemberekre fogják rá
2011. júl. 9. 20:48
 12/23 anonim ***** válasza:
19:36: az animal. mellesleg az én kutyám is szokta bámulni a "semmit". És? nincs ebben semmi új, lehet szellem, lehet más. amit nem tudunk, azt ne jelentsünk ki tényként
2011. júl. 9. 20:50
 13/23 anonim ***** válasza:

Mert szerinted, mindez -amit te f*szságnak hívsz - kedves utolsóelőtti válaszoló, miből jött létre?

Kib*szottul van valósági alapja és értelme mindennek, hiába sírtok itt a ködbe nyomott gátlásos szar fejetekkel.

2011. júl. 9. 22:44
 14/23 **Coffein** válasza:

Szia!

Teljesen egyetértek veled. Igaz, én is tapasztaltam már olyat amire rá lehet fogni , hogy egy csincsilla látja aszellemeket de valójában erre is van magyarázat: A barátnőmmel tök sötétben egy gyertya lángjánál szellemet idéztünk és az közben a csincsilla összevissza rohangált amit nem szokott csinálni. De szerintem csak szokatlan volt neki a gyertya lángja és a sötétség.

2011. júl. 10. 11:34
 15/23 anonim ***** válasza:
igazából az van, hogy jól mondod az érzékszerveik jobbak a mieinknél és ezért képesek azt is észlelni amit mi nem, tehát ha te nem érezted, hogy mondjuk szellem van a közelben akkor az állat igen (mellesleg ha a húgom ide téved csirkénél nem hiszem, hogy működik!)
2011. júl. 19. 00:25
 16/23 anonim ***** válasza:

Van hogy ülök a székben és a macska felém néz én ránézek a macskára az meg a fejem felett észrevesz valamit amit a szemével,fejével is nyomon követ de én nem látok ott semmit.

Valami bogárra gyanakodtam de elég jó a szemem még a muslicát is messziről észreveszem,de akkor nem volt ott semmi.

2011. aug. 4. 14:47
 17/23 anonim ***** válasza:
Hát nekem magyar vizslám van(ami ugye elég intelligens állat). A lényeg nagymamám házánál voltunk az a ház már több mint 100 éves és generációk óta laknak ott sok halál eset történt. Történt egyszer, hogy elmentünk és vittük a kutyát is. Elenite szaladgált tyúkokat kergetett aztán egy idő után leült a kőre és mereven bámult fel a padlásra nem ment fel nem mozdult csak nézett fel. hívásra sem jött el a helyéről úgy kellett elráncigálni onnan de utána rövid időn belül visszament és nem csinált mást csak nézett. Este felé pedig mikor indultunk volna már hazafelé akkor pórázon vezettük el, de alig akart jönni folyton nézett vissza a padlás ajtóhoz és ugatott. Nem tudom mi lakozhat ott vagy mi nem. De érdekes eset volt annyi bizonyos. Szerintem az állatok ha nem is látják, de érezhetik, hogy van valami a látható világon túl is.
2011. aug. 4. 16:02
 18/23 anonim ***** válasza:
végre egy jó kérdező... egyszerűen csak azt mondom, hogy az emberek akik ezt csinálják, nem csak értelmileg, és agyilag, hanem szellemileg fogyatékos is..
2011. aug. 4. 17:13
 19/23 anonim ***** válasza:
27%
eläin: mi a fa.szt értesz azon, hogy nézi a semmit?? milyen semmit? a semmit senki nem nézheti te bolond fa.sz -.-' valamit biztos néz, mi is szoktunk bámulni a falnak, de nem a szellem miatt. SZELLEM NINCSEN BA.SZD MEG!.... mikor értik már meg ezek a gyökerek, hogy ilyen nincsen. a filmekben sincsenek, mindezek illúziók amiket mutatnak. csak a nézettségért megy könyörgöm.......... menten besz.arok...
2011. aug. 4. 17:18
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

Volkh: amit ő fa*szságnak ír, azért írja, mert ezek ugye kitalált dolgok, de ti mindenáron elakarjátok hitetni magatokkal agyhalottak, hogy ilyenek léteznek. NEM léteznek. ezeket a szavakat pl: szellem,farkas ember, vámpír, stb.. okos emberek találták ki. de hülye fa*szok hitetik el magukkal hogy valóság alapja is van ennek -.-'

szerinted a farkas embert nehéz lenne kitalálni rendes gondolattal? egy farkas, aki ember. ejha nehéz volt nem?

a vámpírt nehéz lenne? egy vér ivó lény. ejha nehéz volt.... -.-

2011. aug. 4. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!