Hiszel a vámpírokan? Miért?
Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 21:46
11/30 A kérdező kommentje:
még eggyel sem találkoztam
2011. júl. 6. 22:48
12/30 anonim válasza:
Erről a kérdésről egy másik jut az eszembe. Szovjetunió, katonai akadémia, alkalmassági teszt. Kérdések:
1. Ki a példaképed?
2. Miért éppen Lenin?
13/30 anonim válasza:
igen.mer nem csak hülyeségből találták ki meg ismerek igazit xD
14/30 A kérdező kommentje:
neeeeeeeeem, úgy értem hogy ha igen akkor miért igen és ha nem akkor miért nem. Egyébként a vicc tényleg jó. xD
2011. júl. 6. 23:32
15/30 anonim válasza:
Amíg nem találkozok eggyel, addig nem hiszek.
16/30 A kérdező kommentje:
komolyan ismersz vámpírt? és a filmekbol milyen hiedelmek vonatkoznak rájuk? Vérivás? Hideg bőr stb?
2011. júl. 6. 23:34
17/30 anonim válasza:
Drakonak mindenkit ismer, nem tudtad? Ha valaki elmesél egy érdekes story-t az megtörtént vele is, vagy ha valaki kérdez ilyet, ismer egy a kérdéshez kapcsolódó személyt..
18/30 A kérdező kommentje:
kösszy, ezt jó tudni
2011. júl. 6. 23:47
19/30 anonim válasza:
Szerintem nem léteznek. Most nagyon fel van kapva a vámpíros téma az ilyen tartalmú könyvek, sorozatok és filmek miatt.
20/30 anonim válasza:
Én már találkoztam nem is egyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!