Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges, hogy kezdek...

Shameka kérdése:

Lehetséges, hogy kezdek megőrülni?

Figyelt kérdés

Mostanában kezdem sokszor elég furán érezni magam,pedig jóban vagyok a családommal, a barátaimmal és a suliban sincs semmi gond. De mégis egyre többet tör rám egy fura érzés, ami belülről marcangol...

Sőt olyanokról kezdek el képzelegni, hogy általam nem kedvelt, vagy kedvelt személyekkel végzek...

Eddig soha történt ilyesmi, mióta elköltözünk ebbe a házba azóta kezdődött.

Lehet hogy van valami rossz ebben a házban?

A legsúlyosabb az volt, mikor egyik éjjel kimentem a konyhába, elővettem egy kést a konyha szekrényből, és mire feleszméltem megint a szobámban ültem a legalább 8 vágással a karomon! És magam sem tudom megmagyarázni miért tettem, egyáltalán nem szándékos volt! Kezdek félni önmagamtól!

2011. jún. 21. 15:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem mindíg az jár a fejemben, hogy hofyan halok meg meg, hogy hogyan ölöm meg akiket utálok
2011. jún. 24. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!