Kezdek megőrülni. Ki segíthet?
Heló.
Én is így voltam ezzel, nem nagyon voltak barátaim, nem volt kivel elmenni bulizni, csajokhoz természetesen hozzá se mertem szólni, stb, stb.
Számtalanszor véget akartam vetni az életemnek, de hál istennek nem tettem, mert bíztam benne, hogy lesz jobb, és megérte!!
Úgy igazándiból csak mostanában (ebben az évben) sikerült változtatnom az életem folyásán. Most már nem okoz gondot pl. buliban lányt "felszedni", 1 buli, 1 csaj :), holott az előtt eddig erről álmodni se mertem.
Még komoly kapcsolatom nem volt amúgy, de biztos vagyok benne, hogy már nem kell sokat várnom rá, mert lesz.
Ja és tudod hány éves vagyok? Nem 16, hanem 23!!! :)
Szóval ami lényeg: SOHA nem késő, és SOHA ne add fel!
Tervezek egyébként írni egy részletes beszámolót ill. útmutatót (hogy hogyan, miként) a hozzánk hasonlóak számára, csak most elég elfoglalt vagyok, nemtom érdekelne-e egyébként itt valakit (?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!