Szerintetek a gerincferdülésemen segíthet a súlyzós edzés?
általában heti 3-4-szer edzem keményen, hátizom erősítést, hasizom, stb. erősítést csinálok. segíthet ez visszaállítani a gerincemet még 19 évesen is?
köszönöm
El kell sajátítanod a gyógytornán belül a gerinctornát.
Minden edzés előtt végigcsinálod-kb 30perc-és utána mehet a súlyzós edzés.
Az egyenletlen terhelésű gyakorlatokat meg mellőzd.
Pl váltott karú bicepsz helyett bicepsz kétkezes rúddal.
Hali. Az előttem szólokra ne hallgass! egyiksem igaz! még az utolsósem! figyelj! tapasztalatból mondom, hogy nekemis volt 15évesen gerincferdülésem. nemis gyenge..mondták gyógytornát,de énlesz**tam. 1.időm sem volt hozzá, 2 kedvem sem..na elhatároztam, hogy elkedzek edzeni. egész eddig natúrba toltam, de már emgbántam hogy nem szedtem semmi egyéb étrendkiegészítőt..aztán 15éves koromban elkezdtem ugye a testépítést. persze előszörkisebb súlyokkal, hogy eltudjam sajátítani a helyes végrehajtást.kb fél évig ezzel cseszekedtem:) közbe persze a body.builderes oldalakat bujtam egésznap.hihetetlen sokat tanultam ezekből. aztán már 18 éves vagyok, és olyan szintű izomgyarapodásom lett hogy megnézek egy régebbi, csodálkozom, hogy ki a f*sz ez a nyomi csávó!xD a vállaim szélesek lettek, a hátam is, habár a kezeim nemnagyon akartnak beindulni, vszínűa rossz izomtapadás, de a türelem rózsát terem.;) Ne hidj ezeknek, akik aztmondják hogy a hátedzést kerüld!! ember! a gerincferdülés azért van, mert az izmok elvannak gyengülve, és a gerinc elvanferdülve hajolva stb. a gerincoszlopot az izmok tartják! és akkor ne edzük a hátizmot? a szart nem. nem aztmondom hogy erőemelő súlyokat emelgess, de szépen lassan vezesd rá a hátad a tehelésre, és hamar szép formás tested lesz. a fűrészelés gyakorlatot ajánlom a legjobban a gerincoszlop tartásához.
linkelek neked egy képet rólam: [link]
ez kb 2 hónapos. régebbit nemakarok, mert összehánynám magam, ha meglátnám.:D szóval edz nyugodtan, és kitartást! nincs lehetetlen!
Figyelj ropi!Mielőtt megcáfolsz valamit,nem ártana tisztában lenni a konkrét dologgal.
Szerinted a gerinctorna mi a pö-csöm,ha nem 70%ban hátedzés?
Bocsi utolsó, nem akartalak lepontozni, csak véletlenül rákattintottam. Nem volt szándékos!
Első válaszoló
ropi?? aztán ki a tökömnek van kedve egyedülotthon végezni ezeket a szar gyakorlatokat??
inkább megyek haverokkal konditerembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!