Vajon a gyulladáscsökkentő segithet (többi lent)?
*ganglion
elírtam. -.-
Kedves Kérdezö!
A leírt panaszon a "Kálium chloratum D12" nevü homöopátikus szer segítene.
Hallott már a homöopátáról? A legtökéletesebb alternatív gyógymód! Mellékhatása semmi sincs, nyugodtan lehet szedni.
Ha tehát tanácsolni szabad:
naponta 1x vegyen be a pici golyócskákból 5-öt.(Elszopogatni)
Az egyetlen kellemetlen: sajnos le kell mondania a babkávé ivásáról (minden formában, tehát még sütemény, puding, krémekben sem), mert a kávé nagyon lecsökkenti ill. meg is szüntetheti a homöopátikus szerek hatását! (Cikóriakávét, kávépótlót, teákat ihat.)
Én Németországban élek, de úgy tudom, otthon is lehet kapni a gyógyszertárakban homöopátikus orvosságokat.
Ne ijedjen meg, a homöopátia egy érdekes gyógymód: kezdetben a panaszok kicsit felerösödnek, ez nagyon jó jel, mert mutatja, hogy ami most intenzívebb lett, az ki is fog gyógyúlni, hogy hat a szer!! Szedje nyugodtan hosszabb ideig, kicsit még tovább is a gyógyulás után.
Egy üveg (10 gramm)kb. 2-3 hónapig elég, talán 7-10 EURO-ba kerül.
A törvények miatt 5 év szavatossági idö van ráirva, de nem megy tönkre, 100 év múlva is u.úgy lehet használni, a hatásából nem veszít, tehát ne dobja el, ha maradna.
Gyors javulást kívánok és üdvözlöm Németországból!
Kedves Kérdezö!
Nem akarna elöbb inkább egy természetes "plasztikát" kipróbálni?? Van homöopátikus lehetöség is erre.
Hallott már homöopátiáról?
Nos, a "Calcium fluoratum D 12" nevü szer (naponta 1x 5 golyócska) és a "Silicea D 12" nevü szer (naponta 1x 5 golyócska) váltakozva szedve nagyon jó eredményt mutatna, nemcsak a mellen...
Elnézést!
A "plasztika" egy másik kérdezönek szól, csak véletlenül ide írtam be...
Halló,
ha a dudor tényleg ganglion, akkor az emlitett hom. szer segítene.
Minden jót!
köszönöm a válaszokat
ja és voltam orvosnál,tényleg ganglion
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!