Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges, hogy kezdek...

Shameka kérdése:

Lehetséges, hogy kezdek megőrülni?

Figyelt kérdés

Mostanában kezdem sokszor elég furán érezni magam,pedig jóban vagyok a családommal, a barátaimmal és a suliban sincs semmi gond. De mégis egyre többet tör rám egy fura érzés, ami belülről marcangol...

Sőt olyanokról kezdek el képzelegni, hogy általam nem kedvelt, vagy kedvelt személyekkel végzek...

Eddig soha történt ilyesmi, mióta elköltözünk ebbe a házba azóta kezdődött.

Lehet hogy van valami rossz ebben a házban?

A legsúlyosabb az volt, mikor egyik éjjel kimentem a konyhába, elővettem egy kést a konyha szekrényből, és mire feleszméltem megint a szobámban ültem a legalább 8 vágással a karomon! És magam sem tudom megmagyarázni miért tettem, egyáltalán nem szándékos volt! Kezdek félni önmagamtól!

2011. jún. 21. 15:41
1 2
 1/11 anonim válasza:
Éppen tegnap láttam egy ilyen rész a gyilkos elmékből, csak abban a férfi arról gondolkodott, hogy prostikat öl meg...Fura lehet ez. Én nem rég egyik éjjel a nagymamámat költöttem fel, és azt mondtam neki, hogy "most mennem kell! elmegyek, nem állithattok meg" . Ezt ő mondta...Azóta nem volt ilyesmi, legalábbis nem tudok róla...Sok sikert, remálem elmúlik!!!
2011. jún. 21. 15:48
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez nem a háztól van, kezd kialakulni egy súlyos betegség, azonnal menj orvoshoz.
2011. jún. 21. 15:49
 3/11 anonim ***** válasza:

Azonnal menj orvoshoz, ennek semmi köze a házhoz.

Kezdődő pszichózis, gyógyszerekkel simán karban tartható.

2011. jún. 21. 15:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Nos, a kérdés első fele teljesen normális. Az viszont már nem, hogy kimentél a konyhába, majd vágásokkal a karodon tértél magadhoz. Jobb lett volna a mentális egészség tlmakörbe írnod. Menj orvoshoz szerintem.
2011. jún. 21. 15:55
 5/11 anonim válasza:
Ennek semmi köze a házhoz.Menj el a háziorvosodhoz,meséld el neki a tüneteid,és ő ad beutalót a megfelelő kivizsgálásokra.
2011. jún. 21. 16:06
 6/11 anonim ***** válasza:

A betegség neve lehetne EMO-tózis is.

De komolyra fordítva a szót, szerintem menj el pszichológushoz, mert ez komoly dolog. Próbáld meg elfoglalni magad, legyen hobbid, ami elvonla a figyelmed, és feltétlenül menj el pszichológushoz!

2011. jún. 21. 17:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Kényszergondolatok.Nekem is voltak, 10 éve egyik pillanatról a másikra jött elő.Annyira megijedtem, hogy még aznap az idegorvosnál voltam.Adott nyugtatót, és azt mondta, hogy el kell terelni a gondolatokat.Szörnyű volt, nem mertem aludni, mindig csak azt mondogattam magamnak, hogy nem vagyok őrült, én ilyet soha nem tudnék tenni...Elmúlt, de ma sem tudom, mitől volt, mondjuk én kárt nem tettem sem magamban, sem másban, hála az Úrnak.Menj el orvoshoz, tényleg semmi köze a háznak hozzá, bár én akkor már arra is gondoltam, hogy megszállt valami dög, és rengeteget imádkoztam.Na, mindegy, nem szeretek beszélni sem róla.
2011. jún. 21. 18:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Én a saját családtagjaimra szoktam mindenféle szörnyű dolgot elképzelni, hogy meghalnak ezt csinálom vagy azt csinálom velük. És azóta mióta új házba költöztünk.. Én azzal nyugtatom magam hogy úgyse tennék ilyet, de mitől lehet ez?
2011. jún. 21. 22:21
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:06

Már bocs, de ha nem a ház miatt van, akkor miért háziorvoshoz menjen?

2011. jún. 22. 00:16
 10/11 anonim válasza:

Mert az adhat beutalót a kivizsgálásokra,ahogy írtam.Beutalót a pszichiátriára,vagy neurológiai vizsgálatokra,hátha valamilyen betegség áll a dolog hátterében.

Mi köze a háznak a háziorvoshoz?Remélem csak poén volt...

2011. jún. 22. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!