Lehetséges, hogy kezdek megőrülni?
Mostanában kezdem sokszor elég furán érezni magam,pedig jóban vagyok a családommal, a barátaimmal és a suliban sincs semmi gond. De mégis egyre többet tör rám egy fura érzés, ami belülről marcangol...
Sőt olyanokról kezdek el képzelegni, hogy általam nem kedvelt, vagy kedvelt személyekkel végzek...
Eddig soha történt ilyesmi, mióta elköltözünk ebbe a házba azóta kezdődött.
Lehet hogy van valami rossz ebben a házban?
A legsúlyosabb az volt, mikor egyik éjjel kimentem a konyhába, elővettem egy kést a konyha szekrényből, és mire feleszméltem megint a szobámban ültem a legalább 8 vágással a karomon! És magam sem tudom megmagyarázni miért tettem, egyáltalán nem szándékos volt! Kezdek félni önmagamtól!
Azonnal menj orvoshoz, ennek semmi köze a házhoz.
Kezdődő pszichózis, gyógyszerekkel simán karban tartható.
A betegség neve lehetne EMO-tózis is.
De komolyra fordítva a szót, szerintem menj el pszichológushoz, mert ez komoly dolog. Próbáld meg elfoglalni magad, legyen hobbid, ami elvonla a figyelmed, és feltétlenül menj el pszichológushoz!
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:06
Már bocs, de ha nem a ház miatt van, akkor miért háziorvoshoz menjen?
Mert az adhat beutalót a kivizsgálásokra,ahogy írtam.Beutalót a pszichiátriára,vagy neurológiai vizsgálatokra,hátha valamilyen betegség áll a dolog hátterében.
Mi köze a háznak a háziorvoshoz?Remélem csak poén volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!