Véletlen lehetett? (Lent)
ez lol:D ezen nagyot rögöhtem XD de tényleg milyen lehet szellemet látni? elmondjátok az élményeteket ha találkoztatok szellemmel?
Igazából olyan nagyon nem hiszek bennük. Mind mindenki azt mondom. Hiszem ha látom :D.
Hát én komolyan láttam szellemet vagy valami ilyesmit, filmeztem a barátnőmmel ez halottaknapja előtt volt egy nappal. nah és ülünk filmezünk, és hirtelen a barátnőm nagy szemekkel nézett az ajtó felé és amikor odanéztem, láttam egy magas sötét valamit ami kb olyan mint egy 1.90 cm ember féleség és megvan görnyedve és igy a falfelől sétált a szobám közepe felé és a lamináton lehetett hallani a lépteket, k*rvára megijedtem sokáig nem mertem egyedűl bennt aludnia szobába.
Szerencsére azóta nem láttam, de azért elég ijesztő volt.
19L (és mellékesen ez nem kamu)
11:37 vagyok
Jah és még annyi, hogy azóta hiszek benne, addig meg jókat röhögtem, h ugyanmáár nem létezik. De amikor szembekerültem vele, nem volt mind1!
11:38 az
de főleg az a legdurvább, h anyumnak meg a megboldogúlt nenám mesélte, hogy látott valamit és ez 2-3napra rá volt ahogy én láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!