Véletlen? Ki lehetett?
Lehet hogy rossz helyre írtam,nem tudom.Az a lényeg,hogy valami furcsa történt.Nagymamámnak egyszer kellett műteni a fejét,és azóta előre tud mindent.Pl.:Nagypapámnak fájt a dereka,vot egy rossz előérzete,hogy rosszabb lesz,de elhesegette nem sok sikerrel,és a végén tényleg nagyobb baj lett,elemntem táborozni,akkor is votl előérzete,és baj történt velem,nem akkora, de fájdalmas.Előre tudta hogy elromlik a kocsi, stb.De térjünk egy táborozásra,amikor 3 napig voltunk el.Szerda,Csütörtök,Péntek.És,nagyimmal akkor furcsa dolgok történt,nem rég mondta el nekem.Mind a három nap, ugyan abban az időpontban valaki felhívta őket, de hiába mondott akármit bele,nem zsólt vissza senki.Azt hitte hogy én vagyok,pedig én csak este és reggel kaptam meg a telefonomat, és csak 10 percre,és akkor nme hívtam őket.Még akkor is amikor hazamentem,Pénteken.Azóta se derütl ki, ki volt az,mert nme jelezte a számot ki.Velem is történnek furcsa dolgok.ÉS amikor elmondta a telefonos dolgot,akkor éreztem hogy rajtunk kivűl van még valaki a szobában.Kiskorom óta érzem ha valaki a hátam mögött van,és van is rá példám,csak most nem mondom el.És sokszor érzem hogy ott van valaki, de senki nincs ott.
Valaki megtudná mondani,hogy mi volt az a telefonos? ja, és pluszba,hogy amióta visszajöttem,nem hívták őket újra.
Bocs a helyesírási hibákért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!