Napjainkban is vannak vámpírok?
Figyelt kérdés
nem fogjátok elhinni, de volt egy csaj ismerősöm aki egy idő után elkezdett magyarázni nekem mindenféle vámpír dologról és teljesen megdöbbentő dolgokat mesélt. a csajt régóta ismerem, nem lehet azt mondani rá, hogy hülye. nagyon is okos. tehát nem kaphatott be vmi dilibogyót :D és mégis egy idő után arról beszélt, hogy ő bizony ismert és érintkezett is vámpírokkal (hm, ha ez így van, most remélem nem támadnak be az ismerősei, mert kikotyogtam :D) és napjainkban is vannak vámpírok meg egyéb síkokon lévő élőlények, amiről az egyszerű embernek tudomása sincs. most akkor mivan?2011. jún. 2. 22:24
11/25 anonim válasza:
Ami azt illeti én már láttam párat itt a városomba, olyan mások mint a sima emberek.
12/25 anonim válasza:
vannak hát ha a csajt úgy hívják h bella swan a pasiját meg úgy h edward cullen XD ja és persze akk ottvan jacob is aki vérfarkas szal a kövi kérdés lehet az h napjainkban is léteznek vérfarkasok? ;)
13/25 anonim válasza:
Vámpírok léteznek, csak nem abban az értelemben ahogy a legende tartja. Sajnos nem egy olyan elvetemült őrültről hallani akik szívják az emberek vérét. Gondolom ebben nagy szerepe lehet a filmek maipulatív hatásának oO ... volt egy úságcikk is erről ... ha esetleg megtalálom befénymásolom ^^ ... volt valami olyan is, hogy fizetett az embereknek azért, hogy kiszívhassa a vérüket, meg volt aki a kertésze vérét szívta. Persze ezek még nem halnak meg feltétlen xx ...Bár olyan is volt aki előbb megölte az áldozatát és utána megitta az összes vérét :P. Ezekkel csak az a gond, hogy náluk nem sokat használ az ezüs, fokhagyma, vagy a kereszt :P.
14/25 anonim válasza:
Létezenek.De igazából hiába mondom úgye hiszed el én meg jót nevetek a naívságodon:D
Bár igazából megértem,hsiz a vámpírok NAGYON jól tudják a létezésüket titkolni..de néha az ő szájuk is eljár..
16/25 emolány válasza:
Lehet hogy hülyeségnek hangzik. De én hiszem hogy léteznek.
17/25 anonim válasza:
ha lennének vámpírok: -minden állatfaj veszélyeztetve lenne
-többszörösére nőnének a gyilkosságok
-a földön csak vámpírok élnének.
18/25 anonim válasza:
Szerintem kicsit sok volt a Twilight! :D
19/25 anonim válasza:
Vannak vámpírok,csak nem a vérszívók..energiavámpírok...egyépként szerintem léteznek a vérszívó fajtából is (ezért nem kell lehülyézni senkit!!!!) beleolvadva a hétköznapjainkba és úgy,hogy tudna magukon mármint a vér utáni vágyaikon uralkodni! :) És tényleg nem bolond a barátnőd!Saját teszt alapján 25 emberből 16-an hisznek a vámpírokban!
20/25 anonim válasza:
Jaj, ne jöjjön már mindenki azzal, hogy az emberek Twilight-függők! -.-" Vámpírok léteznek s egy már írt is erre a kérdésre választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!