Napjainkban is vannak vámpírok?
Figyelt kérdés
nem fogjátok elhinni, de volt egy csaj ismerősöm aki egy idő után elkezdett magyarázni nekem mindenféle vámpír dologról és teljesen megdöbbentő dolgokat mesélt. a csajt régóta ismerem, nem lehet azt mondani rá, hogy hülye. nagyon is okos. tehát nem kaphatott be vmi dilibogyót :D és mégis egy idő után arról beszélt, hogy ő bizony ismert és érintkezett is vámpírokkal (hm, ha ez így van, most remélem nem támadnak be az ismerősei, mert kikotyogtam :D) és napjainkban is vannak vámpírok meg egyéb síkokon lévő élőlények, amiről az egyszerű embernek tudomása sincs. most akkor mivan?2011. jún. 2. 22:24
1/25 Panda Péter válasza:
attól hogy valaki okos, még elhihet hülyeségeket.
2/25 A kérdező kommentje:
ez igaz, de róla nehezen hiszem el, mert jó tanuló volt. amúgy már nem tartom vele a kapcsolatot, nem vesztem vele össze, csak elváltak útjaink, így nem tudok erre már rákérdezni. de elég határozottnak tűnt. egyszer egy találkozón még ilyen vámpír védelmet is csinált nekem :D. kértem tőle, mert biztos ami biztos, had legyek bevédve. párszor végig húzta kezét kezemen, motyorászott vmit és kész :D.
2011. jún. 2. 22:46
3/25 anonim válasza:
vannak.a politikusaink.mindennap lathadod oket.fasza verszivok.:)
5/25 Panda Péter válasza:
ahj te jó ég be ne vedd már. az meg hogy valaki áltsuliban jól be tudta biflázni az abc-t meg a szorzótáblát, még nem jelenti azt hogy esze is van.
6/25 anonim válasza:
Igen, léteznek vámpírok és csillognak a napfényben
7/25 anonim válasza:
Nincsenek vámpírok. Attól mert még valakinek jó jegyei vannak, még lehet ostoba,
8/25 anonim válasza:
Léteznek de hidd el, jobb ha nem bolygatod ezeket a dolgokat.
9/25 A kérdező kommentje:
ez igaz, de annyi történet kering róluk, hogy az ember azt se tudja, hogy mi van és eléggé fura elhinni, hogy a vérszívók a napokban is itt mászkálnak... lehet nem olyanok, mint a filmekben, de akkor is.
2011. jún. 3. 11:10
10/25 anonim válasza:
Nem hiszem hogyha vámpír lenne akkor nekiállna csak úgy erről magyarázni...
Hmmm... Milyen szeme van? Nincs egy sötét karika az írisze körül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!