Azok akik vámpírok akarnak lenni, mit várnak a vámpírságtól? Mit gondolnak, mi jön utána? Hogyan változik az életük?
Figyelt kérdés
Sokan tesznek fel olyan kérdést, hogy hogyan lehetnének vámpírok, szóval érdekelne, hogy mi az, amiben reménykednek.2011. aug. 7. 10:36
1/28 anonim válasza:
Vámpírok a valóságban nem léteznek.
2/28 anonim válasza:
Abban, hogy majd olyanok lesznek mint a fimben a vámpírok. De hát ezt ugye tudjuk, hogy lehetetlen!
3/28 anonim válasza:
Hogy jön robert patiszon és megharaja őket és ők is ilyen napfényben csillogó sz*rok lesznek.
4/28 anonim válasza:
Kérlek szépen, te túl sok Alkonyatot néztél! Ne értsd félre, nem akarlak megsérteni, ha hiszel a vámpírokban, az a te dolgod...de ha valaki vámpír akar lenni, annak szerintem egy kis baj van a fejével...
5/28 anonim válasza:
megértem őket én pl 9 évesen Son Goku vagy Vegita akartam lenni.
6/28 anonim válasza:
szerintem inkább csak feltűnési viszketegségük van, szuperhatalmat képzelnek be maguknak, mert így akarnak felülkerekedni az átlagon.
7/28 Won válasza:
Ők egy álomvilágbanélnek, akik íilyen és ehhez hasonló képzetekkel próbálják a valóságot saját álomképükké formálni.
8/28 anonim válasza:
Én is megértem a kérdést, én 11 éves koromig vártam a levelet a Roxfortból, de mivel nem jött... elfogadtam hogy mugli vagyok.
Azt várják a vámpírságtól, hogy olyanok lesznek, mint a tvájlájt szereplői, tökéletesek...
De mint tudjuk vámpírok nincsenek, nem lesz senkiből vámpír, sőt, semmilyen más lény sem. Ember marad.
9/28 anonim válasza:
azok akik kitartóan azok akarnak lenni, azzá válnak agyilag, majd jó melót biztosítanak a pszichológusnak.
10/28 anonim válasza:
1. válasz epicly failed. De jót nevettem xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!