Tényleg léteznek szellemek?

Igen bazzeg ,igen léteznek és mindenhol vannak.
Na jó vitcet férre téve...szval...egyél nápojt

"Ennyi erővel ne vegyetek levegőt"
Olvasd már el, arra vedd már a fáradságot, hogy elolvasod amit a levegőről írtam te szegény hülye! Figyelsz, akkor ídézem neked amit írtam. Na olvasd:
"A levegőt nem látod akkor ne vegyél mert nem létezik. Hogyne látnád már a levegőt te agyatlan! Repültél már? Vagy láttad már képen a föld görbületét? Ugye hogy látod! Láttad már mikor megtöik a levegő a repülőgép kilépő élein? Ugye, hogy látszik! Láttad már a víz alatt a légbuborékokat? Hülye vagy!"
Mit idézzek meg egyáltlán, mikor nincs mit megidézni, azt sem tudom, hogy kell, nem fogok magamból hülyét csinálni. Szkeptikus...úgy csinálsz mitha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, csak páran nem hinnék el. Te beteg vagy ember, hallod Be-teg! Ez mát b e t e g e s. Nőjj már fel, térj észre!
Démonok, meg szellemek, manók, árnyak. Tudod mi az árny? Árnyék, amikor egy testre fény vetül és a test vetített képe egy felületre az az árnyék. Úgyhogy kedves szilveszter szerintem keress fel egy olyan embert aki tud neked segíteni ez ügyben. Milőtt még teljesen bekattansz a nagy mágiádba. Hidd el ezt nem rossz szándékkal mondom, sajnállak valamennyire, sajnálom, hogy a szüleid ezt nem vették észre időben.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!