Tényleg léteznek szellemek?

Huzzatok már ezekkel a kérdésekkel. Van itt kereső. Már töbször feltették ezt a kérdést, és ebből kérdésből több van mint a 404 es kérdéskből.
Lényeg h léteznek!

Neee hülyítséte már szerencsétlen gyereket!!!! Idióták, 13 éves lánynak mit' kell mindenféle hülyeséggel tömni a fejét?
Drága gyermekem, szellemek NEM, tehát NEM léteznek. Azért mert van itt néhány iditóa ember, akinek segítségre lenne szüksége, azért még nem léteznek szellemek. A filmekben látott hülyeségek is csak ijesztgetésre vannak.
Nem kell félni este sem, attól jobban kell félni, hogy betörnek, mint hogy egy szellemmel találkozol. Az ember meghal puff, kész.
De annyira bírom azt, hogy még okosnak is hiszik magukat. A levegőt nem látod akkor ne vegyél mert nem létezik. Hogyne látnád már a levegőt te agyatlan! Repültél már? Vagy láttad már képen a föld görbületét? Ugye hogy látod! Láttad már mikor megtöik a levegő a repülőgép kilépő élein? Ugye, hogy látszik! Láttad már a víz alatt a légbuborékokat? Hülye vagy!
Milyen harmadik szemeddel? A szemüvegeddel, vagy a tyúkszemeddel látsz? Alap vagy közép szinten, na itt csaptam a fejemhez. Betegek vagytok, ezen kéne elgondolkodni.
Úgyhogy kedves 13 éves lány, szellemek nem léteznek!

Hallod 12:35!
Most elképzeltelek ahogy este a szobádban a levegőbe csapkodsz meg ordibálsz, a fantáziámat most hagyjuk, mindenesetre elég érdekes látvány lehetett. Én ha az orvosod lennék adnék egy beutalólt Nagykállóba, megmondom őszintén, hogy kicsit sajnállak. Elég rossz lehet így élni, hogy mindenféle agyszüleményektől félsz és védekezel ellenük. Megölni egy szellemet? Hát nem tudom, szerintem ez már túl van azon a határon amit józan észnek, vagy gyerekes képzelgésnek nevezünk.
Most akkor ki a hülye? Én vagyok én, vagy te? Mer' én legfeljebb azt nyírnám ki, aki bejön az udvaromba, bár lehet a kutyám hamarabb ugrana mint én az ágyból. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!