Tényleg léteznek szellemek?
Figyelt kérdés
Mert főleg éjszaka nagyon félek tőlük..2011. máj. 29. 11:41
2/45 anonim válasza:
Igen léteznek, de inkább érzékelhetőek sem mint láthatóak.
Félni nem kell tőlük.
3/45 anonim 

válasza:

Lehetséges.Én is szoktam félni este. xD Amúgy szerintem,ha léteznek mi nem láthatjuk és hallhatjuk őket,körülbelül olyanok mint azok az elektromos rezgések amik a TV-ből jönnek. Tehát hülyeségnek tartom azt,hogy valaki szellemet látott már... (maximum álmában láthatott :D).
13/L
4/45 anonim válasza:
Szerintem se lehet látni őket mert inkább aurájuk, ill. energiamezejük van.
5/45 Killgun 

válasza:

A 3. szemmel lehet látni őket.Én is látom a változásokat a térben.Bár még nagyon alapfokon látok vele.
6/45 A kérdező kommentje:
Azt tapasztalom hogy mintha figyelnének engem és éjszaka ettől egyszerűen nem tudok aludni.
2011. máj. 29. 11:57
7/45 Killgun 

válasza:

Végezz tértisztítást adjak linket egy technikához?
8/45 A kérdező kommentje:
Igen kérlek.
2011. máj. 29. 11:59
9/45 anonim 

válasza:

Nem léteznek, szinte mindenre van tudományos magyarázat. Az "igaz történetek" meg csak kitalációk.
10/45 Killgun 

válasza:

[link] tessék!Ez eredetileg kémnyílások ellen van,de nekem bevált,mikor itt volt 1 démon.Azóta hetente 1x megcsinálom :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!