Találkoztatok már megszállottal? Hogyan száll meg valakit az ördög, egy pillanat alatt, vagy ez egy folyamat, mik a jelek?
Igen, gondoltam, hogy láttad azt a filmet :)
Tényleg van az a könyv, de azért egy írótól nem lehet teljes körű hitelességet elvárni
Szerintem betegek ezek az emberek.
Lehet, hogy aki hívő, az másként magyarázza, de szerintem ez akkor is skizofrénia.
Én tavaly láttam azt a filmet, ami a német lány Anneliese történetét dolgozza fel, a Requiem.
Hát sokkolt komolyan.
Úgy sírtam rajta! Annyira sajnáltam szegény lányt!
Ilyen fiatalon meghalni és ilyen iszonyatos szenvedés után!
Biztos, hogy szegény skizofrén volt, elmebeteg, és az elvakult tudatlanság megölte.
Nem szabad ebben hinni, hogy ördög száll meg.
Ha lett volna egy ember, aki segítő kezet nyújt neki, és akár zárt intézetben is, de folytatja az életét, akkor lehet, hogy ez az iszonyú tragédia nem történik meg, és még ma is élne.
Nem,nem és a télapó sem létezik :)
Szellem idézést meg úgy tudom elképzelni, hogy Petőfitől idézek :)
Ja és tedd le a mesekönyvet amire rá van írva hogy biblia :) Azt az ilyen hiszékenyeknek találták ki mint te :)
Az ördögűzés úgy működik hogy a hipnotizőr odamegy és nem azt mondja hogy most tyúk vagy és kotkodácsolni fogsz hanem azt hogy nincs benned ördög. :)
Vagy a placebo hatás, hogy elhiteti veled hogy már nincs benned ördög és te egy jobb ember vagy :) Csak ez marha időigényes, és véletlenül sokba kerül :)
A fanatizmus különböző formái pl. a politikusok tömeghipnózisa által kiváltott fanatizmus sem akármi!
Mint a zombik bólogatnak a választók miközben a fejük alól még a párnát is röhögve kilopják !
A megszállottságnak ez is egy fajtája , de nagy tömeget érintve a pusztítása se akármilyen !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!