Sikerült már szellemet idézned?
Kezdetben olyanokat kérdeztünk tőle, amit mindig csak egyvalaki tudott (pl. mit ettem ebédre, milyen színű bugyi van rajtam, ilyeneket). Ha ezekre megválaszolt, főleg róla kérdezősködtünk, elég bénák voltunk ilyen téren, nem voltunk felkészülve, mit érdemes kérdezni. Ki kibe szerelmes, kinek hány gyereke lesz, ezekre emlékszem, pedig kb. egy-egy órát maradt mindig, úgyhogy biztos egy csomót kérdeztünk, kár, hogy elfelejtettem, de majd körbekérdezem az akkori haveroktól, ki mire emlékszik.
Ő magáról azt mondta el (és amire emlékszem), hogy katona volt, külföldi (orosz?), és 35 évesen halt meg, ott, ahol szellemet idéztünk, mármint azon a településen. Legelső alkalommal még a nevét is elmondta, de arra már nem emlékszem, pedig sokáig tudtam. Később már a nevén hívtuk, és hamarabb is "megjelent".
Őszintén megmondom nektek, hogy ma, felnőtt fejjel nem mernék belevágni, és pontosan azért nem, mert saját magam tapasztaltam, hogy működik. Ma már tisztában vagyok a lehetséges következményekkel is, hogy rosszul is elsülhet.
Köszi a válaszod/válaszotok.
olyan fura, mi is kipróbáltuk többször is vártunk egy csomót de nem jött semmi, pedig kíváncsi lennék.:D
Letudnád írni az egész menetét az elejétől, tehát hogy hívtátok pl? előre is köszi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!