Mit gondoltok a fekete szemű emberekről?
Figyelt kérdés
mit gondoltok erről? szerintetek igaz? tudom, hogy lehet venni fekete kontaklencsét, de nem hiszem, hogy sok embernek van 20.000 ft-ja ilyenekre...esetleg ti is láttatok hasonlót? sajnos a neten elég kevés infó van róluk. szerintetek milyen "lények" lehetnek(ufó,démon)? kérlek ne válaszoljatok hülyeségeket :) köszi sziasztok
2011. máj. 11. 14:10
21/27 anonim válasza:
A városban, ahol tanulok, van egy srác, akinek szintén ilyen szeme van, óriási pupillái, nagyon ijesztő, de nem hiszem, hogy természetfeletti lenne.
Viszont ha léteznek a valóságban ilyen feketeszemű emberek, akár nem, nem igazán örülnék, ha olyan gyerekcsorda jönne velem szemben, mint az utolsó képen.
22/27 A kérdező kommentje:
én egyszer láttam egy lányt az aluljáróban akinek nagy puppilái voltak :) de nem az egész szeme volt fekete , csak a pupillái voltak nagyok... és nem volt semmilyen olyan érzésem, amit a cikkben leírtak :D
2011. máj. 12. 12:18
23/27 anonim válasza:
Ha beállsz is nagy lessz a pupillád.
25/27 anonim válasza:
Nekem szemem csak két részes a szemfehérje és a pupilla ami fekete ,teljesen fekete és ugyan olyan ember vagyok mint a többi ennyit erről.
26/27 anonim válasza:
Amúgy ha nem lehet őklet fotozni vagy eltűnnek videófelvételről..akkor egyértelmű h a kép fotoshop, bár attól még létezhetnek
27/27 X111 válasza:
Tessék egy igazi fekete szemű:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!