Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit gondoltok a fekete szemű...

Mit gondoltok a fekete szemű emberekről?

Figyelt kérdés

[link]

mit gondoltok erről? szerintetek igaz? tudom, hogy lehet venni fekete kontaklencsét, de nem hiszem, hogy sok embernek van 20.000 ft-ja ilyenekre...esetleg ti is láttatok hasonlót? sajnos a neten elég kevés infó van róluk. szerintetek milyen "lények" lehetnek(ufó,démon)? kérlek ne válaszoljatok hülyeségeket :) köszi sziasztok

2011. máj. 11. 14:10
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
kedves 405-ös... azt kérdeztem, hogy ki hisz benne...és a faszom se kérte, hogy te írj ide... egy szóval nem mondtam, hogy hiszek bennük, csak érdekes... de ha ekkora retardált f*sz vagy akkor sajnállak :)
2011. máj. 11. 19:16
 12/27 A kérdező kommentje:
és még valami... senki se beszélt olyan "szörnyekről" amiket te leírtál! ezeknek a kitalált( vagy valóságos) embereknek az egész szeműk fekete...semmi más nincs bennük(ha léteznek egyáltalán)... de te ekkora b@lfasz vagy ...nem azért írtam ki ezt a kérdést, hogy sok idióta okoskodjon mint te... nem tetszik akkor ne vedd a fáradtságot, hogy válaszolsz rá...nem azért járok fel, hogy veszekedjek... na szia
2011. máj. 11. 19:20
 13/27 anonim ***** válasza:
36%
"szerintetek milyen "lények" lehetnek(ufó,démon)"
2011. máj. 11. 21:11
 14/27 anonim ***** válasza:
Ez nagyon brutál, nagyon remélem, hogy nem igaz.
2011. máj. 11. 21:28
 15/27 A kérdező kommentje:

"mit gondoltok erről? szerintetek igaz?"

az olvasás sokat segítene :)

nem veszekszem ilyen kis hülyékkel akik ülnek a gép elött és élvezkednek, hogy belekötnek másba :)

2011. máj. 11. 21:31
 16/27 A kérdező kommentje:
egy kis segítség: ha szerintük igaz, akkor milyen lények lehetnek :) amúgy meg én sem tartom nagyon valós dolognak... csak felfúják az egészet, és tuti, hogy 10-ből kb 1-nek van valós alapja(de az is el van túlozva ) :)
2011. máj. 11. 21:34
 17/27 A kérdező kommentje:
a szókincsemmel meg nem tudom mi a probléma :D:D:D:D
2011. máj. 11. 21:36
 18/27 A kérdező kommentje:
1 kommentben 1x ismételtem magam... ez ekkora bűn ?:)
2011. máj. 11. 21:39
 19/27 anonim ***** válasza:
nem tudom mit higgyek erről, semmi se zárja ki hogy léteznek, de az sem hogy nem léteznek, viszont ha léteznek, miért csak külföldi (amerikai, angliai, nem emlékszem pontosan mely városokról volt szó) emberekről ír? Magyarországon miért nincsenek? nem mintha akarnék találkozni velük, sőt...
2011. máj. 11. 21:44
 20/27 A kérdező kommentje:
éppen ez az amiért én se nagyon hiszek bennük:) mert csak amerikában látták őket:) és mint tudjuk az amerikaiak szeretnek túlozni:)
2011. máj. 11. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!