Mit gondoltok a fekete szemű emberekről?
mit gondoltok erről? szerintetek igaz? tudom, hogy lehet venni fekete kontaklencsét, de nem hiszem, hogy sok embernek van 20.000 ft-ja ilyenekre...esetleg ti is láttatok hasonlót? sajnos a neten elég kevés infó van róluk. szerintetek milyen "lények" lehetnek(ufó,démon)? kérlek ne válaszoljatok hülyeségeket :) köszi sziasztok
Hát nem tudom, ez is egy olyan tipúsú dolog, amit senki nem tud logikusan megmagyarázni.
Én se.
Én nem szeretnék egy ilyen lénnyel sem találkozni :D
"tudom, hogy lehet venni fekete kontaklencsét, de nem hiszem, hogy sok embernek van 20.000 ft-ja ilyenekre"
Pont ez az oka annak, hogy nem igazán botlik senki ilyen emberekbe.
Hát kedves kérdező, én jót röhögtem a történeteken. Mennyi hiszékeny, betoji alak van :) Én is találkoztam már fekete szemű emberekkel, akiknek tök hasonló volt a szemük, mint a fiúnak a 3. képben. Kb. 4 ilyen "találkozásom" volt, de egyszer se éreztem magam rosszul, és inzultálni se kezdtek. Na jó, az egyik egy cigányasszony volt, az elég rendesen rám mászott, de nem akart beszállni a kocsimba, az is csak alamizsnát akart. És nem barna volt a szemük, hanem mint a képen levő fiúnak. Szerintem ezek sima emberek egy kis genetikai mutációval, amitől a legtöbb ember frászt kap.
Amúgy lécci-lécci linkeld már be az előző ilyen kérdést, mert marha kíváncsi vagyok az oda érkezett válaszokra :D
köszi a válaszokat! utolsó: tessék itt van : http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
<---ez nekem nem hozott olyan sok "hasznos" választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!