Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vélemények a vámpírokról?

Vélemények a vámpírokról?

Figyelt kérdés

Nem a tvájlájt limonádéra gondolok...

Végülis, jobban belegondolva simán lehet, hogy léteznek. Az erdőben vagy a föld alatt élhetnek. Ott senki se veszi észre őket.

2011. ápr. 24. 18:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
én már láttam ! Ott volt Drakula meg ott voltak ilyen emberek ja meg persze mostanában bankigazgatók meg az apeh azok is akkora vérszívók
2011. ápr. 27. 21:26
 22/26 A kérdező kommentje:

Azért írtam, hogy erdőbe vagy föld alatt, mert számítottam arra, hogy ha azt írom, hogy közöttünk, akkor mégjobban lehurrogtok. :D

Azért köszi.

2011. máj. 15. 09:05
 23/26 Deathnote válasza:
az nem bisztos h pont olyanok mind a filmekben h vlmi joképu pasi azz:)) ha persze léteznek. ááám énis szeretném:D mert imádom azt amit csinálnak meg minden birom az ilyen filmeket.:))
2012. jan. 4. 17:19
 24/26 Deathnote válasza:
ja meg birom h még vannak rajtam kivul is olyanok akik szeretik:) örulök! Udv
2012. jan. 4. 17:20
 25/26 anonim ***** válasza:

"az nem bisztos h pont olyanok mind a filmekben h vlmi joképu pasi azz:)) ha persze léteznek. ááám énis szeretném:D mert imádom azt amit csinálnak meg minden birom az ilyen filmeket.:))"

"... és idén 13 éves leszek!"

2012. jan. 4. 17:20
 26/26 Elena22 válasza:
hát azért gondolom vért már nem ivott itt senki közülünk,ha mégis akkor irja le milyen az ize..
2013. febr. 2. 01:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!