A hülye filmek szüleményei hogy a föld alatt...miért lennének? :D erdő az inkább :D
Én tök normálisnak tartom ezt.Ráadásul egy csomó film,könyv úgy mutatja meg őket mintha rosszak lennének közben meg csak táplálkoznak .D ez miért olyan rossz ? :DD
2011. ápr. 24. 20:55
12/26 anonim válasza:
A könyvek, filmek, egyéb történetek vámpírjaiban nem hiszek, bár van egy-két sztori, amit kedvelek közülük.
Nekem a vámpír az tulajdonképpen egy lény, akinek emberi teste/kinézete van, és szüksége van a vérivásra az életben maradáshoz. Szerintem az evulóció során létrejöhettek ilyen életformák. Bár a vérivás nem tudom mennyire ütné az emberi formát, gondolom, akkor a fogazat, gyomor, belek, szóval az egész emésztőrendszer másképp alakult volna ki, és ez ki tudja, milyen változásokat idézett volna elő az emberi megjelenésben.
Remélem, érthetően fogalmaztam =)
2011. ápr. 24. 21:43
13/26 anonim válasza:
Olvastál már drakuláról? ha tényleg érdekel mi is az a "vámpír" olvass szerintem utána. amugy Drakula normális ember volt csak megitta ellenségei vérét.
2011. ápr. 24. 23:35
14/26 anonim válasza:
Én hiszek abban h léteznek.Itt élnek közöttünk csak rettenetesen ritkák.Úgy néznek ki mint mi.Csak nem öregszenek.
(Bár lehet h nincsenek de én hiszek bennük)
2011. ápr. 25. 10:28
15/26 anonim válasza:
Nagyon kedvesek, főleg így Húsvét táján. Tegnap voltam náluk ebédre hivatalos, mindig mosolyognak. Viszont nem szeretik, ha a hegyes fogukat bámulod, sem azt, ha tükröt adsz nekik ajándékba. A vérfarkas ismerősöm, Jácint, azzal bántotta meg őket, 2 éve nem szólnak egymáshoz. Legjobb barátaim. :( Sajna, nehéz az élet mutáns-barátokkal.
2011. ápr. 25. 12:02
16/26 anonim válasza:
Szerintem csak amolyan energia vámpír félék vannak:)
2011. ápr. 25. 15:54
17/26 anonim válasza:
Kezgyük ott, hogy a filmekben látott vámpir puszta filmtorzítás. Akár csak a zöld ufók. Az eredeti vámpir mítosz romániában látott napvilágot. Az eredeti sztori szerint a vámírok nem vérszívó lények voltak, hanem a halottak visszatérö kártékony szellemei voltak . Ezeket úgy irják le, hogy a család álmaiban térnek vissza. Ezektöl csak úgy lehetett megszabadulni, ha kiássák a halottat, és a szívéböl készült speciális (LEVEST) a család közösen elfogyasztja . Egy mitológiai dolgokkal foglalkozó filmböl tudom.
2011. ápr. 25. 22:22
18/26 anonim válasza:
De mivel elméletben ugyan azok mint a szellemek, igen létezhetnek.
2011. ápr. 26. 07:26
19/26 anonim válasza:
szerintem ez hülyeség nem is látott a több milliárd emberkközül senki egy vámpirt.
2011. ápr. 26. 16:05
20/26 anonim válasza:
Szerintem vannak,csak kevesen.De tuti nem olyanok,akik ha úgy akarják,nagyobbra nő a szemfoguk.Meg olyanok sem,akiket szétéget a nap.Meg szerintem nem is élnek örökké,csak tovább,mint mi.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!