SEGÍTSÉG! ÁLMOMBAN KILÉPEK A TESTEMBŐL! Megoldás?
utolsó! Az egy dolog, hogy vissza lépek. Mert attól még nem tudok felébredni.
Elég furi volt multkor amugy. Amikor kiléptem bepánikoltam mert láttam magam az ágyban. És hülyén hangzik, de magamra feküdtem XD mert vissza akartam lépni. Lehet hülye vagyok, de komolyan éreztem a csontjaim. Aztán valahogy vissza kerültem magamba, de akkor már homályosan láttam a szobát. ÉS éreztem, hogy kiszáradt a szám. Felakartam ébredni meg minden csak nem ment. Nekem teljesen elegem van ezekből. Amugy valaki írta, hogy délután fordul elő legtöbbször ez a dolog. Hát nekem eddig 1x volt délután 2x délelött és 2x este. Érdekes mert anyukám is azt mondta reggel fordul elő legtöbbször. Hát mostantól kihagyom a napközben alvást.
21:32
Irigyellek amugy. Jó lenne válogatni álmaim közt :D:D:D Én mindig rosszakat álmodom, de már kb ovodás koromtól.
21:30
Vissza jutni tényleg nem volt nagy dolog, de felébredni.... Hát én nem tudom de az valami borzalmas. Mindig bepánikolok és probálok szólni, de nem megy. Ami nagyon aggaszt eddig 2x volt olyan, hogy azt éreztem valaki megfogja a kezem. Nem tudom ugy érzem azért fogjameg mert pánikolok és megakar nyugtatni, de én ettől is bepánikolok. Nem tudom ki lehet =S rémisztő
miért nem tanulod meg tudatosan használni eme képességet? nem mindenkinek adatik ez meg, pedig sokan szeretnék, hogy képesek lehessenek erre. megakadályozni úgysem fogod tudni. idővel egyre ritkábban lesznek ilyen élményeid, majd végleg abbamaradnak, vagy legalábbis nagyon ritkán lesz ilyen.
ha így állsz hozzá, hogy félsz ettől a jelenségtől, akkor még jó ideig félve fogsz elaludni. de ha feloldod a félelmeidet és nem kezdesz el pánikolni, hanem megnyílsz az ismeretlen felé, akkor egy életre szóló élményben lehet részed. bejárhatsz hegyet-völgyet, árkot-bokrot, bárhová eljuthatsz, ahová csak akarsz. megtapasztalhatod milyen érzés egy fizikai törvényektől mentes világban lenni. és még nagyon sok pozitív élményben lehet részed... szerintem mindenképp érdemes élni ezzel a lehetőséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!