Álmomban ki lépek a testemből látom a szobát. Fel akarok ébredni, de nem megy. Próbálom kinyitni a szemem, de nem megy. Próbálok szólni, sikítani, de nem tudok. Ami még eléggé nyugtalanít, hogy többször előfordult, hogy valaki megfogta a kezem ilyenkor. Nagyon elegem van…. Nem merek aludni. Régen voltak nálunk szellemek, de az 8éve volt kb. Akkor hárman is láttunk szellemet a családból és rendszeresen zaklattak minket. Nem tudom ennek van-e köze a mostani dolgokhoz, de ha van, ha nincs, ennek véget szeretnék vetni. Nem akarok többé arra ébredni, hogy kiabálok. Valaki élt már át hasonlót? Mi a megoldás? SEGÍTSETEK!!!! (Normális válaszokat kérnék! A nem hiszek ebben stb. nem érdekel)
Kedves kérdező,sajnálom,hogy ezt kell mondjam de mindig midnen este megtörténik ez az emberrel,csak legtöbbször nem emlékszik rá.Annyit tudok javasolni hogy csak akkor feküdj le ha már nagyon álmos vagy.Akkor talán nem emlékszel rá majd utólag.De mindenképpen azt javaslom,hogy fejleszd ,mert igy megismerheted a dolgokat magad körül.Félni nem kell nemtudsz meghalni ez miatt bármennyire is tűnik úgy.
2011. ápr. 20. 20:25
12/43 anonim válasza:
Na, akkor pont benne vagy a korba!Majd 30 fele jobb lesz :)
2011. ápr. 20. 20:26
13/43 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy fejleszteni nem merem a régi dolgok miatt sem. Nővéremet rendszeresen rángatták álmában huzták stb. Attól félek ha ilyen állapotba kerülök esetleg összefutok egy ilyen gonosz lélekkel.. Örültem, hogy vége lett ezeknek a dolgoknak. Általában akkor megyek aludni ha fáradt vagyok. Most is két napja nem aludtam mert nem mertem.
2011. ápr. 20. 20:30
14/43 A kérdező kommentje:
Anyukám 42éves és vele is volt hasonló. Remélem ezt minnél hamarabb kinövöm ahogy mondtad :S
2011. ápr. 20. 20:31
15/43 anonim válasza:
Rengeteg technika van rá,hogy megvédd magad de ha nem fejleszted magad akkor csak rosszabb lesz.Rengeteg dolgot el lehet érni puszta képzelőerővel.PL ami neked kedves,és úgy érzed megvéd.De pl itt van én mit tennék:Azt gondolnám elalvás előtt,hogy nagyon erős vagyok de nem testileg,hanem nagyon erős szellemileg és senki és semmi nem bánthat,azt gondolnám sokan vesznek körbe akik szeretnek és megvédenek és ez nem lehet másképp mert megérdemlem.Azt gondolnám nem vagyok egyedül és akik körbevesznek azok 900ezerszer erősebbek annál mint ami bánthatna engem és aztis gondolnám,hogy hamarosan kézbe veszem az irányítást,mert így kell lennie.
Bármi pozitivum segithet.És csak rajtad műlik ezt hogy képzeled el.A lényeg hogy nyugodj meg,és ne ellenkezz ,mert csak rosszabb lesz és azt sugallod jajj gyenge vagyok és akkor olyan lények mennek oda akik ezt kihasználják.
2011. ápr. 20. 20:46
16/43 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van! Csak hát elég kevés pozitiv dolog van körülöttem. A családi dolgok meg leginkább.. Sokat foglalkoztál ezekkel a dolgokkal? Nagyon tapasztaltnak tűnsz ezen a téren. Amugy köszönöm a válaszokat (:
2011. ápr. 20. 20:51
17/43 anonim válasza:
élvezd ki.
2011. ápr. 20. 20:52
18/43 A kérdező kommentje:
Mit lehet ebben élvezni? O.o
2011. ápr. 20. 20:56
19/43 anonim válasza:
Nem kell keresned a pozitivumot mert az benned van csak hagyd kijönni.Egyszerüen gerjeszd magadban,ne keresd másokban mert az másé nem a tied.A pozitivum belőled fog fakadni és téged fog eltölteni a jó tulajdonságaival:)
Gyakorolni ezt is kell,mint mindent!
2011. ápr. 20. 21:10
20/43 A kérdező kommentje:
Nehéz pozitivnak maradni, ha a körülöttem lévők nem azok, de megprobálom máshogy nézni a dolgokat. Köszi a segítséget (:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!