Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez miert van elalvas utan?

Ez miert van elalvas utan?

Figyelt kérdés
Szoval az a lenyeg, hogy mikor felig elalszok akkor almodok pl olyat h megyek a teraszunkon, jeges, elcsuszok es randulok egyet alvas kozbe.... Szerintetek ez miert van? Lehet hogy nem ebbe a temaba kellett volna irnom .... Ertelmes valaszokat koszi! (bocsi hogy nincsen ekezet)
2011. ápr. 17. 13:36
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

Ez lehet egy reflex.A valóságban is összerándulnál az ijedtségtől, ha megcsúsznál, zuhannál.Így van ez az álmokban is.És az ijedtség felébreszt.

De van egy olyan magyarázat is, mi szerint a mikor a lélek kilép a testből az alvás során, olyankor ezt sokan csúszásként, zuhanásként élik meg.

2011. ápr. 17. 13:47
 2/29 anonim ***** válasza:
Szerintem is valamifél reflex lehet. Nekem is volt már ilyen. Azt álmodtam, hogy elesek, és akkorát rándultam az ágyban, hogy jó, hogy le nem szakadt :D
2011. ápr. 17. 13:49
 3/29 anonim ***** válasza:
Velem is előszokott fordulni ez ebben az állapotban. Szerintem valamelyik régebbi, napközbeni elcsúszási élmény "visszajátszása". A napközben, ébrenléti állapotban átélt események újbóli átélése félálomban nem ritka.
2011. ápr. 17. 13:50
 4/29 A kérdező kommentje:
Koszi a normalis valaszokat eddig.... De nekem azt mondtak anyukamek, hogy azert van mert a kis agy kikapcsol.... Gndoltam itt is rakerdezek....
2011. ápr. 17. 13:54
 5/29 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen csak álom nélkül. csakúgy feküdtem, oylan érzésem volt, mintha zuhannék és próbáltam fogóczkodni a takaróba és abbamaradt a fíling :D
2011. ápr. 17. 14:01
 6/29 anonim ***** válasza:
Nálam is van ilyen,szunyókálás alatt,de nem feltétlen álom közben. Megrándulnak az izmaim, olyan mintha visszazökkennék a testembe. Lehet, hogy a lélek akkor tér vissza. Sokszor éreztem már.
2011. ápr. 17. 14:06
 7/29 anonim ***** válasza:
nekem is sokszor van ilyen.ilyenkor mindig vhova megkapazkodok, mert azt hiszem, hogy elestem.apukám szerint ilyenkor túl gyorsan merülünk álomba.én nem tudom miért van, de szerintem semmi szellem vagy ilyesmi.am nem baj, hogy rosszs helyre írtad a kérdést::)
2011. ápr. 17. 14:06
 8/29 A kérdező kommentje:
Koszi hogy nem offoltok... :) meg olyan is volt mar, hogy snowboardoztam es a palya szelen leestem es akkor is randultam egy k@baszottnagyot..
2011. ápr. 17. 14:11
 9/29 anonim ***** válasza:
én olvastam erről, sajnos nem tudom hol, hogy amikor elalszunk az agyhullámok megváltoznak, vannak mélyebb és kevésbé mély szakaszai az alvásnak és amikor véletlen túl mélyre sikerülne "lemenni" védelmi reflexként kicsit "felébreszt/felráz" a szervezet, és ezt így csinálja, ahogy azthiszed elesel/leesel, vagy akármi, és hirtelen kapálózol/rúgsz egyet, vagy hasonló
2011. ápr. 17. 14:15
 10/29 A kérdező kommentje:
Igen olyan. Rugok egyet
2011. ápr. 17. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!