Miért szökik könny a szemembe, bizsereg a homlokom és libabőrös leszek, ha valaki démonokról vagy szellemekről beszél?
Figyelt kérdés
Nem nagyon hiszek ezekben.. de mostanában szoktam érezni, mintha plusz energia venne körül.. mintha valaki figyelne.. meg a jobb tenyerembe ilyen fura érzés. meg.. mintha valaki néha hozzámérne.. de.. érdekes, mert nem félek meg semmi és így nem is hiszek ebben nagyon.. csak.. fura.. nem értem.
jaa és. azt szeretném kérni, hogy ilyen hülye idegbetegek ne írjanak olyasmiket, h pl. "le kéne állni az LSD-vel.. hűha most milyen nagy arc vagyok, hogy ezt ide beírtam ..ha-ha." köszi.
16/L
2011. ápr. 15. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!