Miért szökik könny a szemembe, bizsereg a homlokom és libabőrös leszek, ha valaki démonokról vagy szellemekről beszél?
Figyelt kérdés
Nem nagyon hiszek ezekben.. de mostanában szoktam érezni, mintha plusz energia venne körül.. mintha valaki figyelne.. meg a jobb tenyerembe ilyen fura érzés. meg.. mintha valaki néha hozzámérne.. de.. érdekes, mert nem félek meg semmi és így nem is hiszek ebben nagyon.. csak.. fura.. nem értem.
jaa és. azt szeretném kérni, hogy ilyen hülye idegbetegek ne írjanak olyasmiket, h pl. "le kéne állni az LSD-vel.. hűha most milyen nagy arc vagyok, hogy ezt ide beírtam ..ha-ha." köszi.
16/L
2011. ápr. 15. 20:07
11/21 A kérdező kommentje:
:):) amúgy én pontosan ezt akartam hallani.
mármint a válaszod első felére gondoltam :D
az, h papnő rejinkarnációja lennék az még az én fejemben se fordult meg :D
2011. ápr. 15. 20:28
12/21 anonim válasza:
amikor valami nagyon bizarr dolgot hallok, néha nekem is van ilyen. Tök furcsa érzés mikor lezsibbad az agyam xD
13/21 A kérdező kommentje:
azaaaz xDD meg mintha hideg lenne.. de hogy képzelhetek be olyanokat amik később kiderül hogy ezt-azt jelentenek úgy, hogy nem is hallottam róla?:D nem akarom magam különlegesnek érezni.. édes tévedés. :D csak.. van és leírtam :D
2011. ápr. 15. 21:09
15/21 A kérdező kommentje:
megfájdult a lábam xDD az előbb.. meg zúgást hallok :D:D lol dekomoooly . az az érdekes, hogy rohadtul nem félek
2011. ápr. 15. 21:15
16/21 anonim válasza:
Szerintem is beképzeled..vagyis nállam is így volt , kaparást , reccsenéseket és még más dolgokat hallottam de egy idő után már megnyugtattam magam és aztán nm hallottam hangokat meg nem is éreztem..de mostanában megint beképzelem..és az álomról lehet hogy a múltat láttad..velem is történt egyszer hogy megálmottam a jövőt , de pontosan úgy volt a ,ruha az idő..és meg is történt..vannak ilyen fura dolgok
17/21 A kérdező kommentje:
nem tudom már. :D olyan érzésem lett hirtelen mintha már nem is érdekelne ez az egész.. :D :$ vannak érdekes dolgok. de senki se isten meg démon meg jóisten tudja mi. :D de ez előtt is így gondoltam. de...r nem értem hogyan tudom beképzelni, amikor az az állításom, hogy senki se mágus vagy mit 'tom én milyen misztikus lény, sőt ha lenne én mé akkor sem akarnék az lenni.. szóval.. ááh mindeeegy :)
2011. ápr. 15. 21:30
18/21 anonim válasza:
Én is könnyezek ezerrel ha szellemekről van szó.. vagyis nem.. fogalmazzunk úgy, ha a halott szerettemre gondolok
19/21 anonim válasza:
De durva..velem is mindig ez volt, amióta csak élek.. ha szóba jött valami szellemesdi, akkor elkezdtem könnyezni, pont úgy, mint te..azt hittem, ezzel csak én vagyok így, azta. : D
20/21 anonim válasza:
Én általában olyankor akaratomon kívül szoktam remegni, és nem bírom leállítani, de nem úgy remegni mint amikor valaki fázik, hanem....... nem tom ezt így elmondani, ezt érezni kell :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!