Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan lehet szövetséget...

Hogyan lehet szövetséget kötni istenekkel?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 22:15
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Kérdező! Te tudod itt a legtöbbet erről! Taníts münket bölcs effendi!
2011. ápr. 12. 22:03
 22/43 anonim ***** válasza:
Egyébként ha olyan hatalmasak, akkor miért kötnének velünk szövetséget? Porszemekkel?
2011. ápr. 12. 22:07
 23/43 A kérdező kommentje:

Ezt én sem tudom kedves utolsó, azt is tudnotok kell, hogy a démoni lényeknek van egyfajta valóság alapja, ezt azért hoztam fel, mert már olyanról már hallottam hogy démonokkal kötnek szövetséget az emberek, de olyanról még nem igazán hogy isteni lényekkel tettek volna ilyet...

A démonok is egyfajta isteni lények, de ők olyan dolgot kérnek mint az ember lelke, az ember energiája , vagy hasonlók... Ezt én sem igazán értem...

Ha vissza gondolunk az egyiptomi fáraókra, ott is istenek sokaságához imátkoztak, egyfajta szerződés lehetett abban a világban az isteni lényekkel... Mint anubisz , ozirisz és megannyi sok-sok isteni lényről számoltak be ott...

A földön is éltek istenek, az utolsó amiről tudomása volt az embernek az egy erdélyi fejedelem volt, Ha jól emlékszem a nevére: Vitéz Mihály lehetett az...

Na de hogy mért kötnének szövetséget egy alsóbb rendűvel, azt sajnos nem tudom.

2011. ápr. 12. 22:40
 24/43 anonim ***** válasza:
A piramisokat illetve egykori egyiptomi lakosaikat máig rejtély övezi hogy hitük miféle istenségek felé nyúltak? És hogy vajon valóban szolgálataikba álltak ezeknek az istenségeknek?
2011. ápr. 13. 00:24
 25/43 A kérdező kommentje:
Igen ezek így vagy, több száz istenről vannak egyiptomi írások... nagyon sok fajta isteni lényről írtak... :D jó lenne egy istennel szövetséget kötni :D
2011. ápr. 13. 19:54
 26/43 anonim ***** válasza:

és miért, kedves Kérdező, miért? miért tagadod meg az Egy, igazi élő, Téged elevenné tévő Istent ? ? ?

"Istenben bízom, nem félek; ember mit árthatna nékem?"

2011. ápr. 14. 06:20
 27/43 anonim ***** válasza:

Az előbb mondta, hogy nem tagadja az egy, igaz Isten létezését, csak vannak más IstenSZERŰ lények.

Egyébként ha már így ráhangolódunk a témára, akkor szerintm mindenkinek van őrangyala meg szellemi vezetője és az rajtuk múlik, hogy nyitnak-e feléd és nem te hívod őket csak úgy. Azt is hozzátenném, hogy lehet hogy ők nyitnak feléd de te nem veszed észre mert nem vagy ráhangolva arra a létszintre.

2011. ápr. 14. 06:46
 28/43 A kérdező kommentje:

igen hiszek az egy igaz istenben, mivel én is keresztény vagyok , református...

Ahogyan az előző hozzá szóló mondta, az a igazság, nem tudom hogy vannak -e őrangyalaink, de tudom hogy vannak szellemek , persze ez csak az én véleményem...

2011. ápr. 14. 13:56
 29/43 Pingi88 ***** válasza:

Kezdjük a Istenszerű lénnyel! Istenszerű lénynek nevezzük azt a személyt aki halandó, de isteni képességekkel rendelkezik! Az ember és Isten közt áll, talán erre a legjobb példa Jézus! Meghalt, de feltámadt! Meghalni csak élőlény tud, örökké élni csak "isteni" képességgel lehet! Kiv. a reinkarnáció!

Ezt a kérdést több szempontból lehet vizsgálni! Mit értesz pontosan a szövetség alatt? Keresztény berkekben elég a hit és a tiszta szellem vagy az őszinte bűnbánat akkor az Isten befogad! Az írásodból ítélni nem vagy gyerek, el nem veszíthetted a hited, mert akkor tudnád, hogy kell... most keresed! Minden vallásnál máshogy nyerheted el az isten(ek) szeretetét!

Én magam nem vagyok vallásos, nem hiszek istenben! egy előttem szóló írta, hogy lényegében az isten egy kapaszkodó! Én az ő elképzelést vallom! A másik, aki azt kérdezte, miért tagadod meg az igaz istent... Nézőpont kérdése! Te így gondolod, én úgy, hogy annyi isten van a világban, hogy nem hiszem, hogy létezik akár egy is! Aki megkérdőjelezi az istent vagy a hitet nem kell egyből eretnek nyilvánítani!

A mátrix és az élet dolga pedig... nem fogjuk megtudni soha, találgathatunk, de biztosan talán soha! Ez van, sok kérdés van válaszok nélkül és minden kérdés újabbakat vet fel! Isten vagy véletlenek sorozta? Egy az egyik ok amiért megszületett az Isten! Ha valamire nem tudták a választ ott volt az Isten! De az ember már megölte istent így nincs válasz sem!

A vallásokról nagyon sokat lehetne beszélni! Te inkább spirituális vagy, mint vallásos! Az írásod alapján ez jön le!

2011. ápr. 14. 16:11
 30/43 anonim ***** válasza:
Igen ez félelmetesnek is tűnik mert az egyiptomi rajzokban is furcsa ábrázolásokat láthatunk ami teste emberi viszont a feje sokkal inkább valami másra hasonlító lény szerűségekre vethetünk pillantást. Talán ők egy idegen fajt szimbolizáltak akik még sok-sok évvel ezelőtt látogattak meg minket a Földön és mutattak nekünk utat a fejlődésben? Te mit gondolsz erről Diator?
2011. ápr. 14. 17:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!