Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan lehet szövetséget...

Hogyan lehet szövetséget kötni istenekkel?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 22:15
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Diator nem vagy normalis xD
2011. ápr. 12. 10:27
 12/43 anonim ***** válasza:
föl kell áldozni az elsőszülöttet
2011. ápr. 12. 11:30
 13/43 anonim ***** válasza:
Honnan gondolod, hogy több isten van?
2011. ápr. 12. 13:22
 14/43 Neménvagyokaz ***** válasza:
Nos mivel az isteneket az emberek találták ki, hogy megmagyarázzák az ismeretlen jelenségeket így...
2011. ápr. 12. 13:58
 15/43 anonim ***** válasza:

Előtte ismerd meg a vallásukat(történeteiket, szokásaikat, erejüket, cselekedeteiket, családfáikat..... már ha van nekik, stb...) nagyjából így tudsz velük úgymond "kapcsolatot" teremteni velük ha erre gondolsz.

Én a Görög mitológiáról tudok nagyon sokat főleg az istenségekről.

2011. ápr. 12. 16:29
 16/43 A kérdező kommentje:

Na igen, talán egy kis megjegyzést kellet volna tennem a kérdésem alá...

Na szóval nem olyan istenekre gondolok amelyekre ti is...

tudnotok kell, hogy a világegyetemünkben nagyon sok istenszerű lény létezik, amelyek hatalmas ereje tudása van... Tiszta energia forrásként, ezek az istenek szoktak a földön járni, de nem keltenek zűrzavart... néha fényként látjuk őket, de vannak olyanok is amelyek emberi formát tudnak felvenni.

Úgy gondolom, hogy isteni imádataink ilyen lényekhez tartozik...

Ezekre az istenekre gondoltam... Tudnotok kell azt is hogy nagyon sok természet feletti energia létezik, ami gondolkodik érez,,, persze nem sellőkre gondolok, meg medvedisznóemberekre (amit meg jegyezném nem húzott alá a moderátor..) Hanem istenekre, ami nem az igaz isten , ami nem a matrix mellet élőre gondolok... Na remélem értitek amit mondok.

2011. ápr. 12. 19:47
 17/43 anonim ***** válasza:
Tehát van az igaz isten és sok istenszerű lény? Ezt a mátrix-dolgot sem igen értem.
2011. ápr. 12. 20:54
 18/43 A kérdező kommentje:

A matrix az-az amiben élünk, egy fajta paradoxon szó, én úgy értelmezem hogy a mindenség ami körül vesz minket, ebbe tartozik a bolygónk, a levegő, a sötét anyag a galaxisok, egy szóval maga a mindenség... Nem tudom jobban kifejezni...

De ha mondjuk vagy egy gondolatom amivel ki tudom fejezni: Na arra jöttem rá, hogy a semmi szó helytelen, mert nincs olyan hogy semmi, mert a semmi is valami,, a lég üres tér is valami, ezért ott ne lehet olyan dolog hogy "semmi". Az űr is valami és nem semmi, és lényegében a matrix a mindenség... Remélem érthető...

2011. ápr. 12. 20:58
 19/43 A kérdező kommentje:
Az igaz isten, nem tudom hogy személy-e vagy maga a középpont ahonnan minden ered, de ugyan olyan hatalmas mint a matrix is, ez a kettő nincs meg egymás nélkül... de vannak istenszerű lények is, minden bizonnyal vannak.. Ezek a dolgok olyan hatalmasak hogy az emberi ész nem tudja felfogni... De én arra lennék kíváncsi hogy azokkal az istenekkel hogyan lehet szövetséget kötni, amelyek isten szerű lények, egyfajta istenek.
2011. ápr. 12. 21:01
 20/43 anonim ***** válasza:
Értem. És honnan tudod, hogy vannak olyan lények, amelyeket említettél? A többi írásod is azt sugallja, hogy tapasztalataid vannak, nem csak feltevéseid.
2011. ápr. 12. 21:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!